Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hiç Sönmeyen Ateş: Meltem 🔥

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sıla ve Meltem ile yaptığımız duo görüşmemizden sonra tadı damağımda kalmıştı ve içimde hala sönmeyen bir @MELTEM ateşi hali hazırda varken bir çaresine bakmak için kendisiyle geçtiğimiz günlerde tekrar bir görüşme gerçekleştirdik.Görüşme öncesi yine tatlı bir heyecan sardı.Kapıyı açtığında karşımda duran güzeller güzeli Meltem ve giydiği şık ve kendine bir o kadar yakışan elbisesiyle aklımı başımdan aldı.Her zaman söyledim yine söylüyorum.Bu kıza soğuk,mesafeli diyenler çarpılırlar valla 😀 Gerek artan samimiyetimiz gerek ortamın güzelliği bizi birbirimize her seferinde daha da yakınlaştırdı.Benim için hazırladığı özel kokteylini de içince yavaş yavaş biz yatağa geçelim mi moduna girdikten sonra içimdeki Meltem ateşi git gide artmaya başlarken tenlerimizin uyumu ile ilk raundumuzu sonlandırıp tekrar bol gülüşmeli muhabbetimize geri döndük.Yine yükselen ateşimi dindirsek mi derken kendimizi sarmaş dolaş halde bulduktan sonra yatağın da bizi çağırmasıyla ikinci raundumuzu da zevk ve mutlulukla tamamladık.Sanırım bendeki bu Meltem ateşi hiç sönmeyecek 😊 Güzel yüzlü,güzel kalpli kadın samimiyetin ve misafirperverliğin için tekrar teşekkürler.Sevelim,sevişelim ve nice sevişmeye,paylaşmaya değer zamanlarımız olsun beraber 😊 Paylaşımıma kendisi için yazdığım şu dörtlükle son verir herkese bol sevişmeli günler dilerim.

CF396FC8-6D2D-4C59-BEAF-3C59B2C4394E.jpeg

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@MELTEM in ateşi yakmaya devam ediyor demek ki (y);) Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

commando Çevrimdışı
7 Haz 2019
174
98
Yarin bende meltemi aricam. Ama sinem melismi hayalmi meltemmi arada kaldim

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
160
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem on numara kız kim diyor bu kıza soğuk anlamadım garip
Gayet asil biri ikinci raund için randevu alayım bir an önce 😍😍😍😈😈😈

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Sıla ve Meltem ile yaptığımız duo görüşmemizden sonra tadı damağımda kalmıştı ve içimde hala sönmeyen bir @MELTEM ateşi hali hazırda varken bir çaresine bakmak için kendisiyle geçtiğimiz günlerde tekrar bir görüşme gerçekleştirdik.Görüşme öncesi yine tatlı bir heyecan sardı.Kapıyı açtığında karşımda duran güzeller güzeli Meltem ve giydiği şık ve kendine bir o kadar yakışan elbisesiyle aklımı başımdan aldı.Her zaman söyledim yine söylüyorum.Bu kıza soğuk,mesafeli diyenler çarpılırlar valla 😀 Gerek artan samimiyetimiz gerek ortamın güzelliği bizi birbirimize her seferinde daha da yakınlaştırdı.Benim için hazırladığı özel kokteylini de içince yavaş yavaş biz yatağa geçelim mi moduna girdikten sonra içimdeki Meltem ateşi git gide artmaya başlarken tenlerimizin uyumu ile ilk raundumuzu sonlandırıp tekrar bol gülüşmeli muhabbetimize geri döndük.Yine yükselen ateşimi dindirsek mi derken kendimizi sarmaş dolaş halde bulduktan sonra yatağın da bizi çağırmasıyla ikinci raundumuzu da zevk ve mutlulukla tamamladık.Sanırım bendeki bu Meltem ateşi hiç sönmeyecek 😊 Güzel yüzlü,güzel kalpli kadın samimiyetin ve misafirperverliğin için tekrar teşekkürler.Sevelim,sevişelim ve nice sevişmeye,paylaşmaya değer zamanlarımız olsun beraber 😊 Paylaşımıma kendisi için yazdığım şu dörtlükle son verir herkese bol sevişmeli günler dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 36806
Canım çok teşekkür ederim karşılıklı 2kisi o uyumu yakaladıktan sonra herşey daha keyifli ve güzel oluyor biz uyumu yakaladık ve keyifli görüşmeler gerçekleştiriyoruz 😊 yazdigin dörtlük için teşekkür ederim ruhunun güzelliği ve naifligini birkez daha hissettim 😊daha çok görüşmek sevişmek ve güzel anılar biriktirmek dileğiyle 😉

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Kronoss sevişmelere doyamadığı Meltem ile yine görüşüp hasret gidermiş ; sevişmenize sağlık , paylaşım için teşekkürler...

Bende ki hasret hiç bitmez Meltem’e karşı 😊

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım çok teşekkür ederim karşılıklı 2kisi o uyumu yakaladıktan sonra herşey daha keyifli ve güzel oluyor biz uyumu yakaladık ve keyifli görüşmeler gerçekleştiriyoruz 😊 yazdigin dörtlük için teşekkür ederim ruhunun güzelliği ve naifligini birkez daha hissettim 😊daha çok görüşmek sevişmek ve güzel anılar biriktirmek dileğiyle 😉

Sendeki bu güzellik bende de sana olan istek olduğu sürece nice güzel anılar biriktiririz hiç şüphen olmasın güzel kadın 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar