- 11 Mar 2019
- 900
- 634
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sıla ve Meltem ile yaptığımız duo görüşmemizden sonra tadı damağımda kalmıştı ve içimde hala sönmeyen bir @MELTEM ateşi hali hazırda varken bir çaresine bakmak için kendisiyle geçtiğimiz günlerde tekrar bir görüşme gerçekleştirdik.Görüşme öncesi yine tatlı bir heyecan sardı.Kapıyı açtığında karşımda duran güzeller güzeli Meltem ve giydiği şık ve kendine bir o kadar yakışan elbisesiyle aklımı başımdan aldı.Her zaman söyledim yine söylüyorum.Bu kıza soğuk,mesafeli diyenler çarpılırlar valla Gerek artan samimiyetimiz gerek ortamın güzelliği bizi birbirimize her seferinde daha da yakınlaştırdı.Benim için hazırladığı özel kokteylini de içince yavaş yavaş biz yatağa geçelim mi moduna girdikten sonra içimdeki Meltem ateşi git gide artmaya başlarken tenlerimizin uyumu ile ilk raundumuzu sonlandırıp tekrar bol gülüşmeli muhabbetimize geri döndük.Yine yükselen ateşimi dindirsek mi derken kendimizi sarmaş dolaş halde bulduktan sonra yatağın da bizi çağırmasıyla ikinci raundumuzu da zevk ve mutlulukla tamamladık.Sanırım bendeki bu Meltem ateşi hiç sönmeyecek Güzel yüzlü,güzel kalpli kadın samimiyetin ve misafirperverliğin için tekrar teşekkürler.Sevelim,sevişelim ve nice sevişmeye,paylaşmaya değer zamanlarımız olsun beraber Paylaşımıma kendisi için yazdığım şu dörtlükle son verir herkese bol sevişmeli günler dilerim.