Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hiç bitsin istemediğim Rüyam :)

VLTN34

Normal Üye
26 Ağu 2019
1
5
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rüyam ile 7-8 aydır defalarca görüşmemize rağmen kendisi ile ilgili yazmaya ancak fırsat bulabildim.
Öncelikle şunu belirteyim evinin konumu, giriş çıkışı rahat, evi de çok şirin ve tertemiz. Otopark problemi de yok. Evde forumda da tanıtımı olan Asude ile birlikteler, isterseniz tek isterseniz duo görüşme de yapabilrisiniz ;)
Ben yapı olarak olaya hemen konsantre olabilen biri değilim, öncelikle karşımdaki insanı tanımam, bir güven duymam, nebiliyim bir elektriklenme yaşamam lazım ki konuya giriş yapabileyim. :)) Ben Rüyam ı tanıyana kadar bu kadar sıcak, samimi, arkadaş canlısı, hoşsohbet, misafirperver biri ile tanışacağımı hayal edemezdim. Arkadaşı Asude de hoşsohbet biri olunca her buluşmamızda sanki geçerken arkadaşıma uğramışçasına rahat ve güzel bir ortam oluşuyor.
Fakat iş yatak kısmına geldiğinde arkadaş canlısı çıtı pıtı naif kız gidiyor, içindeki vahşi kedi ortaya çıkıyor. :) Ne yaptığını bilen hassas ama istekli dokunuşları ile görüşmenin her dakikası keyfin ve zevkin doruklarında geçiyor...
Kendisi ile bir sonraki buluşmayı iple çeker oldum, yaşattığın her şey için teşekkürler Rüyam..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... (y)

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Rüyam ile 7-8 aydır defalarca görüşmemize rağmen kendisi ile ilgili yazmaya ancak fırsat bulabildim.
Öncelikle şunu belirteyim evinin konumu, giriş çıkışı rahat, evi de çok şirin ve tertemiz. Otopark problemi de yok. Evde forumda da tanıtımı olan Asude ile birlikteler, isterseniz tek isterseniz duo görüşme de yapabilrisiniz ;)
Ben yapı olarak olaya hemen konsantre olabilen biri değilim, öncelikle karşımdaki insanı tanımam, bir güven duymam, nebiliyim bir elektriklenme yaşamam lazım ki konuya giriş yapabileyim. :)) Ben Rüyam ı tanıyana kadar bu kadar sıcak, samimi, arkadaş canlısı, hoşsohbet, misafirperver biri ile tanışacağımı hayal edemezdim. Arkadaşı Asude de hoşsohbet biri olunca her buluşmamızda sanki geçerken arkadaşıma uğramışçasına rahat ve güzel bir ortam oluşuyor.
Fakat iş yatak kısmına geldiğinde arkadaş canlısı çıtı pıtı naif kız gidiyor, içindeki vahşi kedi ortaya çıkıyor. :) Ne yaptığını bilen hassas ama istekli dokunuşları ile görüşmenin her dakikası keyfin ve zevkin doruklarında geçiyor...
Kendisi ile bir sonraki buluşmayı iple çeker oldum, yaşattığın her şey için teşekkürler Rüyam..
Çok teşekkür ediyorum böylesi güzel düşünceleri kaleme döktüğün için her defasında bi özen icin de gelip keyifli geçen sohbetin için karakterin in güzelliği için naif kalbin için eğlenceli geçirdiğimiz saatler için ben sana teşekkür ederim senin gibi güzel bi insan tanıdığım için bende çok memnunum kısa zamani en kısa zamanda bekliyorum canim :whistle:

Tutunamayanlar Çevrimdışı

Tutunamayanlar

Normal Üye
18 Eyl 2019
31
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Rüyam hanımı son referans yazılarından sonra çok merak ediyorum doğrusu. Bakalım tanışmak ne zaman nasip olacak 😇. Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler👍🏼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar