- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Görüşmek isteyip denemelerimin olduğu benden kaynaklı uygunluk oluşturamadığım Arya yı sonunda bugün görebildimHızlı yazışmalar ve netlikten sonra 30 dk ya lokasyona varmıştım bile..Konum merkezi benim bildiğim lokasyon.Daire güvenlikli site içerisinde giriş,çıkış sorunsuz..Ev temiz,derli toplu.Gelelim Arya ya kısa sürede benim için hızlı hazırlanmasına rağmen elmas gibi kamaştırıcıydıGörmeyenler için doğal güzel makyaja pek ihtiyacı yok,gözleri çok hoş.Benim için giydiği elbise seçimi ve rengi de etkileyici idi..Kahve eşliğindeki samimi sohbetimizde birbirimizi tanımaya başlıyorduk..Gelelim özel anlara kendimi bu kadar isterik görmemiştim..Ten uyumumuz zirvedeydi..Keyif ve haz doruktaydı..Dudakları hoş,teni pamuk,göğüsler,kalçalar,kıvrımları,fizik davetkar,sevişirken tahrikkarKaprissiz,kırmıyor,elinden geleni yapıyor..İlişkide keyif alıyor..2 saat geçirdim ama ayaklarım geri geri gittikeşke daha fazla zamanım olsaydı ..Çok iyi anlaştığım ve uyumu yakaladığım birini tanıdım,yaşadım çünkü..Sevgili Arya muhabbetin,düzgün kişiliğin,misafirperverliğin ve yaşattıkların için çok teşekkür ederimiyi ki tanıdım seniTekrar tekrarına kapını aşındırmak üzere