Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Her Erkek Yaşamalı!

Madlover

Normal Üye
21 Ocak 2018
29
86
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese Merhabalar,

Daisy Hanım'la bugün harika bir görüşme gerçekleştirdik.

Muhteşem dizayn edilmiş evi ve sihirli masaj odasında bana harika anlar yaşattı. Ayaklarım hala yere basmıyor diyebilirim :)

Yetenekli elleri ve dili ile sizi bulutların üzerinde gezdiriyor. Masaj sırasında daha ne olabilir ki diyorsunuz ama her defasında farklı bir hamle ile hazzı daha da fazla arttırıyor.Rimming deneyimi bambaşka birşey :) Tabi ki beraber duş almak da pastanın çileği diyebiliriz.

Her erkeğin bu deneyimi özellikle yaşamasını şiddetle öneririm. Ben görüştükten sonra ne kadar geç kaldığımı anladım. Evim biraz kendisine uzak fakat çalıştığım yer çok yakın. Bu sebeple sık sık görüşmeyi planlıyorum. Görüşmemizden bu yana çok vakit geçmedi fakat insan yine de o anlara dönmek istiyor :)

Buradan kendisine bu first class deneyim için tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

İyi forumlar.

Gece Kartalları Çevrimdışı
25 Eki 2019
106
125
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhabalar,

Muhteşem dizayn edilmiş evi ve sihirli masaj odasında bana harika anlar yaşattı. Ayaklarım hala yere basmıyor diyebilirim :)

Yetenekli elleri ve dili ile sizi bulutların üzerinde gezdiriyor. Masaj sırasında daha ne olabilir ki diyorsunuz ama her defasında farklı bir hamle ile hazzı daha da fazla arttırıyor.Rimming deneyimi bambaşka birşey :) Tabi ki beraber duş almak da pastanın çileği diyebiliriz.

Her erkeğin bu deneyimi özellikle yaşamasını şiddetle öneririm. Ben görüştükten sonra ne kadar geç kaldığımı anladım. Evim biraz kendisine uzak fakat çalıştığım yer çok yakın. Bu sebeple sık sık görüşmeyi planlıyorum. Görüşmemizden bu yana çok vakit geçmedi fakat insan yine de o anlara dönmek istiyor :)

İyi forumlar.
Paylaşım için teşekkürler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese Merhabalar,

İyi forumlar.

senin gibi genç ve de hoş bir erkeği tanımaktan mutluluk duydum, erotik masajımı beğenip zaman ayırdın ve çok tatlı bir paylaşım yapmışsın, ben de seninle güzel vakit geçirdim, teşekkür ederim, yine görüşmek üzere 🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar