- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aslında geç yaşanmış bir deneyim.Uzun zamandır bir türlü denk gelemiyorduk Cansu ile neyseki dün şeytanın bacağını kırdık.Bu aralar acayip yoğunum,canımı sıkan durumlar var.İş çıkışı akşam üzeri Cansu’nun yanında buldum kendimi.Lokasyon bana yakın sayılır zaten bildiğim yer.Ulaşım kolay,park sorunu yok.Eve girdim ev tertemiz,direkt kendimi banyoya attım.Cansu tertipli,düzenli evinin her köşesinde bunu görüyorsunuz.İkramlarla dolu masası hazırdı bile,elleri ile yaptığı leziz Türk kahvesi eşliğinde sohbetimiz başlamıştı bileCansu konuşkan,samimi,cana yakın,hayatta birşeyler görmüş,yaşamış,tecrübeli biri.Sohbet o kadar keyifli ve samimi idi ki farklı boyutlara götürmüştü beni.Yakınlaşma,uyumda burada belli etti kendiniCansu dedi gel bir ifadeni alayım kırmızı lambalı odadaen sevdiğimBaşladık sevişmeye,öpüşmeye kıvrımlarına dokunmak bedenini hissetmek unutulmazdı.Oralı müthiş yapıyor.Sexde aceleci değil,keyif almaya ve vermeye bakıyor..Biraz mücadeleden sonra artık dayanamayıp kalçalarının arasında rahatlamıştım.Yorgunlukta var tabi.Her neyse bizim sohbet biter mi?bitmedi.Birşeyler içerek kafa ve ten uyumunu zirveye taşıdık.Acayip güldüm,güldürdüm eğlendikArtık geldik son noktaya bu sefer ben Cansu’yu doruğa ulaştırdım.Bende tüm bedeni ile bütünleşerek derinliklerine kendimi bıraktım..Bu arada yatak sohbetimizde bambaşka idiBiraz daha detay karşılıklı uyum olursa Cansu’nun zamana takılmıyor olması beni cezbetti.Samimiyeti,kişiliği,iyi güzel kalbi ile ben bir dost daha edindim,iyi bir insan tanımaktan mutlu oldumYaşattığı dostluk ve heyecan fırtınası için Cansu’ya çok teşekkür ederimİyi ki tanıştık