Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Her anlamda iz bırakıyor

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
669
1,362
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslında geç yaşanmış bir deneyim.Uzun zamandır bir türlü denk gelemiyorduk Cansu ile neyseki dün şeytanın bacağını kırdık.Bu aralar acayip yoğunum,canımı sıkan durumlar var.İş çıkışı akşam üzeri Cansu’nun yanında buldum kendimi.Lokasyon bana yakın sayılır zaten bildiğim yer.Ulaşım kolay,park sorunu yok.Eve girdim ev tertemiz,direkt kendimi banyoya attım.Cansu tertipli,düzenli evinin her köşesinde bunu görüyorsunuz.İkramlarla dolu masası hazırdı bile,elleri ile yaptığı leziz Türk kahvesi eşliğinde sohbetimiz başlamıştı bile😉Cansu konuşkan,samimi,cana yakın,hayatta birşeyler görmüş,yaşamış,tecrübeli biri.Sohbet o kadar keyifli ve samimi idi ki farklı boyutlara götürmüştü beni.Yakınlaşma,uyumda burada belli etti kendini😉Cansu dedi gel bir ifadeni alayım kırmızı lambalı odada😊en sevdiğim☺️Başladık sevişmeye,öpüşmeye kıvrımlarına dokunmak bedenini hissetmek unutulmazdı.Oralı müthiş yapıyor.Sexde aceleci değil,keyif almaya ve vermeye bakıyor..Biraz mücadeleden sonra artık dayanamayıp kalçalarının arasında rahatlamıştım.Yorgunlukta var tabi.Her neyse bizim sohbet biter mi?bitmedi.Birşeyler içerek kafa ve ten uyumunu zirveye taşıdık.Acayip güldüm,güldürdüm eğlendik😊Artık geldik son noktaya bu sefer ben Cansu’yu doruğa ulaştırdım.Bende tüm bedeni ile bütünleşerek derinliklerine kendimi bıraktım..Bu arada yatak sohbetimizde bambaşka idi😉Biraz daha detay karşılıklı uyum olursa Cansu’nun zamana takılmıyor olması beni cezbetti.Samimiyeti,kişiliği,iyi güzel kalbi ile ben bir dost daha edindim,iyi bir insan tanımaktan mutlu oldum😊Yaşattığı dostluk ve heyecan fırtınası için Cansu’ya çok teşekkür ederim🙏İyi ki tanıştık😚

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Guzel düşüncelerin icin çok tsk ederim😘😘 kesinlikle sohbetinden ve sexsinden inanılmaz zevk aldım. Zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Genelde konuşmayı severim karşımdaki partnerimde konuşkan olduğu için esktra konuşuyorum sanırım 😜😜 sabırla dinledigin için de tekrar tsk ler 😉 seni tanımak çok güzeldi bana o şansı verdiğin için bir tsk ler daha 💋💋

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
her iki tarafında sevişmesine sağlık. Cansu Hanımın dönüşü çok güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
detaylı güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

cmrb Çevrimdışı
1 Nis 2018
30
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşımınız için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar