Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme hem zeki hem seksi

21 May 2018
277
290
Aylinle birçok kez buluştum. hepsi için ayrı ayrı referans yazamadım, ama genel bir yazı yazayım dedim.

Öncelikle kendisi gerçekten çok zeki ve kültürlü bir bayan. Yaptığımız sevişmelerden sonraki dinlenme kısımlarında kendisiyle bayağı seviyeli ve eğlenceli muhabbetlerimiz oluyor. Genellikle kapıdan girer girmez büyük bir şehvetle birbirimize atıldığımızdan (ki bu benim çok hoşuma gidiyor) öncelikle sohbete koyulamıyoruz. Konuşmak istesemde konuşamıyorum zaten. Çünkü Aylin dudaklarımı boş bırakmıyor. :love:

Aylinle gayet uzun süreli sevişebiliyorsunuz. Siz bitti demeden o hiç ses çıkarmıyor ve size çok iyi eşlik ediyor. Düzelteyim sadece zevk sesleri çıkarıyor. :) Ayrıca belirtmeliyimki kıyafet, çorap konusundaki isteklerimi büyük bir itina ile yerine getiriyor.

KEndisinden son derece memnunum anlayacağınız.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çoktandır @AylinAylin ile ilgili birşey duyamıyorduk; bu vesile ile her zamanki gibi sağlıklı ve formunda olduğunu öğrendik. Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... (y)

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin kesinlikle özel bir Kadın ve bu dünyada yapılması gerekenler listesinde mutlaka Aylin ile tanışmak ve kendinizi Aylin'e teslim etmek olmalı, yoksa son pişmanlık fayda etmez;)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Ben yokken yine neler yazılmış yahu, bir her şeyi okuyayım hele yazacağım. ;) Seksilik ehh belki de zeki olarak nitelendirilmek aha biçilemez yahu, döner dönmez şımardım. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Çoktandır @AylinAylin ile ilgili birşey duyamıyorduk; bu vesile ile her zamanki gibi sağlıklı ve formunda olduğunu öğrendik. Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... (y)

Çoktandır arazi mod on halinde olduğumdandır, eli kulağındadır, yeni şeyler duyarsınız @kadikoylu beyciğim. :) Özlemişim forumu ya. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin kesinlikle özel bir Kadın ve bu dünyada yapılması gerekenler listesinde mutlaka Aylin ile tanışmak ve kendinizi Aylin'e teslim etmek olmalı, yoksa son pişmanlık fayda etmez;)

Aman tanrım, bu ne yorumdur sevgili @wmamba. 😍😍😍🙏 Ben yokken de hakkımda hoş şeyler yazılması mutlu etti valla. 😘😘

21 May 2018
277
290
Ben yokken yine neler yazılmış yahu, bir her şeyi okuyayım hele yazacağım. ;) Seksilik ehh belki de zeki olarak nitelendirilmek aha biçilemez yahu, döner dönmez şımardım. :)

senin tatlı ve kaliteli sohbetin çok özel benim için. birlikteliğimize ayrı bir anlam katıyor ve tabiki arzulu sevişmen. keşke şu ikinci seans işinde daha başarılı olsam da şu tatlı sohbetlerin devamını daha eğlenceli hale getirebilsem...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
senin tatlı ve kaliteli sohbetin çok özel benim için. birlikteliğimize ayrı bir anlam katıyor ve tabiki arzulu sevişmen. keşke şu ikinci seans işinde daha başarılı olsam da şu tatlı sohbetlerin devamını daha eğlenceli hale getirebilsem...
Sayı, seans vs, bunlar boş bence, keyif var mı? Var! Ona bakmak gerek diye düşünüyorum, yakında özlemini gisereceğim. 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar