- 22 Eyl 2020
- 128
- 179
- 55
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün Eylül Hanım'la görüştüm. Epeyce sohbet ettik. Biliyorsunuzdur babası rahatsız ve takdire şayan şekilde her şeyiyle Eylül Hanım ilgileniyor ve bu öncelikli meselesi olmuş. Arda kalan zaman olursa görüşme yapabiliyor, bu yüzden gecelik görüşme yapamıyor ve çok ciddi bir tutarda para harcamış (emin olun en az bir araba parası).
Durum böyle olunca Eylül Hanımla görüşmek isteyenlerin ekstra titiz olmaları icap ediyor. Zaten vakti kısıtlı. Günlük tek vaktini randevulaşıp size ayırdıysa elden geldiğince yardımcı olmak adına iptal etmemeli ya da ekmemelisiniz. Eylül hanım olağanüstü bir durum olup, kendisi mecbur kalıp iptal etmek durumunda kaldıysa da anlayışla karşılamalısınız.
Böyle durumlar olağanüstü durumlar ve sosyal olarak anlayışlı olmamız gereken durumlar/zamanlar.
Neticede bugün bana yarın sana...
Umarım babası kısa zamanda şifa bulur, Eylül hanımın da kafası rahatlar.
Gerçi kendisini yine de moral düzeyi yüksek ve kabullenmiş gördüm. Ama detayları anlattığında çok duygulandım ve bu paylaşımı yapmaya karar verdim.
Böyle dost dostlar başına...
Teşekkürler Eylül hanım... Helal olsun...
Durum böyle olunca Eylül Hanımla görüşmek isteyenlerin ekstra titiz olmaları icap ediyor. Zaten vakti kısıtlı. Günlük tek vaktini randevulaşıp size ayırdıysa elden geldiğince yardımcı olmak adına iptal etmemeli ya da ekmemelisiniz. Eylül hanım olağanüstü bir durum olup, kendisi mecbur kalıp iptal etmek durumunda kaldıysa da anlayışla karşılamalısınız.
Böyle durumlar olağanüstü durumlar ve sosyal olarak anlayışlı olmamız gereken durumlar/zamanlar.
Neticede bugün bana yarın sana...
Umarım babası kısa zamanda şifa bulur, Eylül hanımın da kafası rahatlar.
Gerçi kendisini yine de moral düzeyi yüksek ve kabullenmiş gördüm. Ama detayları anlattığında çok duygulandım ve bu paylaşımı yapmaya karar verdim.
Böyle dost dostlar başına...
Teşekkürler Eylül hanım... Helal olsun...