- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk ler. HosbuldumHoşgeldin hoş kadın
hoş geldin yine yeniden
Böyle hazırlığa can kurban hoşgeldiniz.
Çokda genç değilim zatensizi yaşlı göstermiş sanki
Tşk ederim. Kesinlikle yaradıHoş geldiniz Cansu Hanım. Bu süreç size yaramış mı. Çok güzel gözüküyorsunuz
Tşk ler efendim. Hoş buldumHanımefendi Hoş geldiniz @Cansu kaya
Tşk ler canım hosbuldumOoo afet gelmiş hoş gelmiş
Tşk ler. HosbuldumBöyle hazırlığa can kurban hoşgeldiniz.
Tatili yaptım 3 ay kadar uzunca bir süre bi dönüş hazırlıklarıTatil hazırlıkları mı
Tşk lermuhteşem güzellik
Tşk ederim. Çok hosbuldumHoş geldiniz sefalar getirdiniz Cansu hanımcım @Cansu kaya
Gözünden de hiç bisey kaçmıyor. Sanırım biraz verdim. Çok iyi geldi enerji dolu buradayım artıkBiraz kilo vermişsin, bu ara sana güzel yaramış gibi...
Tşk lerNe güzel hazırlıklılar
Ne güzel, kimi pembişler şimdi tatile gidiyorlar, siz de güzelliklere dönüyorsunuz. Keyifli görüşmeler olur inşallah.Tatili yaptım 3 ay kadar uzunca bir süre bi dönüş hazırlıkları
Evet yarın start kısmetseNe güzel, kimi pembişler şimdi tatile gidiyorlar, siz de güzelliklere dönüyorsunuz. Keyifli görüşmeler olur inşallah.
Yarın Start sanırım
Inşallah görüşmek üzereHoşgeldiniz cansu hanim en yakın zamanda gorusmek üzere
Tşk lerNe güzel hazırlıklar bunlar..
Çokda genç değilim zaten
Olabilir neden olmasınCansu Hanım, hoş geldiniz. Son pozunuzda bize güzel sürprizler düşünüyorsunuz gibi
Tşk ler. Beğenilmesi hoş tabikiÇoraplar harika ve hazırlıklarda çok hoş
Umarım denk gelebiliriz bende çok isterim sizi tanimayiTek kelime ile harikasın umarım ben gitmem sen de müsait olursun.
Yaşlıyım demedim ama genç de değilim artık her nekadar ruhum 18 olsadaHoşgeldiniz. Yaşlı? Duymamış olayım, lütfen.
Seve seve misafir etmek isterimdeneyimlemek isterim o zaman
Çok fena geldiniz Cansu hanım. Bayıldım.
Fatoş ta varmı bu hazırlıkların icetisinde
Vay vay vay vay vay....!
Tşk lerÇok fena geldiniz Cansu hanım. Bayıldım.
Tşk lerHazırlıklar mükemmel olmuş
Tşk lerGözlerim kamaştı♥♥
Başlangıç sanırım bu azda becerebilsem foto çekmeyi çok şeyler anlatacam da beceriksiz oldugum bir konuYeni,yine,yeniden dönüş olmuş Cansu.
Bence halen taş gibisinizBiz kilo aldık bu kız zayıflamış nasıl becerdin yahu hosgeldin cansucuk
Canım benim sende taş gibisin hiç kilo görmedim ben sende guzel iltifatın için tsk ederim canım benim hosbuldum ve çok özledim sizleriBiz kilo aldık bu kız zayıflamış nasıl becerdin yahu hosgeldin cansucuk
Kesinlikle katılıyorumBence halen taş gibisiniz♥♥
TeşekkürlerBence halen taş gibisiniz♥♥
Kesinlikle katılıyorum
Cansın toplanalım bi araCanım benim sende taş gibisin hiç kilo görmedim ben sende guzel iltifatın için tsk ederim canım benim hosbuldum ve çok özledim sizleri
Sağlık olsunda inşallah onlarda geçersize karşı merakım daha da artmış durumda ahh şu hafta sonu yasakları mahvetti bizi
Olur canım seveCansın toplanalım bi ara
Tşk lerSüper görünüyorsunuz Cansu Hanım.
HosbuldumHoş geldiniz.
Aslını görürüz bizdeBaşlangıç sanırım bu azda becerebilsem foto çekmeyi çok şeyler anlatacam da beceriksiz oldugum bir konu
Tşk lertek kelime ile harika
Kısmet ne diyelimAslını görürüz bizde
Yazdım size buradanSelamlar. Telefonum pert olduğu için buradan mesaj attım, buradan da bakıyor muydunuz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!