- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk ederim, bunları duymak guzel görüşmek üzereHayırlı olsun Cansu hanim.Sizin baslayipta basaramayacaginiz hiç bir iş yoktur.En kisa zamanda görüşmek umuduyla..
Tşk ler. Ilk kurbanım olacaksın biliyorsun dimiBüyük bir heyecanla bekliyorum . Hersey buradan çok güzel gözüküyor
İlk olmak güzeldir forum ailesine anlatacaklarım olacak desene sistemi gerçekten tam kurmuşsun tebrik ederimTşk ler. Ilk kurbanım olacaksın biliyorsun dimi
Masaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58868Ekli dosyayı görüntüle 58869Ekli dosyayı görüntüle 58870Ekli dosyayı görüntüle 58871Ekli dosyayı görüntüle 58872
Tşk ederim. Tam olmazsa olmazdıİlk olmak güzeldir forum ailesine anlatacaklarım olacak desene sistemi gerçekten tam kurmuşsun tebrik ederim
Tşk ederim, iltifatınız içinde tsk ederimHayırlı olsun güzellik sen olunca her şey güzel olur
İlk kurban olmanın tadını yarın çıkaracağımTşk ederim. Tam olmazsa olmazdı
Cansucugum hayırlı olsun yanlız şöyle bir gerçek var senin hizmetlerinde hiç bir zaman kuşku duymam tereddüt etmem masaj da başarılı olursun eminimMasaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58868Ekli dosyayı görüntüle 58869Ekli dosyayı görüntüle 58870Ekli dosyayı görüntüle 58871Ekli dosyayı görüntüle 58872
Tşk ederim, sende seviyorsun masaj beklerimCansucugum hayırlı olsun yanlız şöyle bir gerçek var senin hizmetlerinde hiç bir zaman kuşku duymam tereddüt etmem masaj da başarılı olursun eminim❤
Tşk ederim. Görüşelim tabikiHayırlı olsun, görüşmek üzere...
Sabırsızlıkla bekliyorumİlk kurban olmanın tadını yarın çıkaracağım
İnşallah başarılı olursunuz bizde sizden masaj almak için sıraya gireriz. Azmettikten sonra yapamayacagınız hiçbir şey yoktur. Övgülerle dolu referans yazılarını inşallah okuyacagız başarılar diliyorum.Masaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Sen yaparsın da güzel olmaz mı @Cansu kayaMasaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Tşk ederim. Yapacağıma inanıyorum tabiki ama biraz bendede heyecan var sanirimİnşallah başarılı olursunuz bizde sizden masaj almak için sıraya gireriz. Azmettikten sonra yapamayacagınız hiçbir şey yoktur. Övgülerle dolu referans yazılarını inşallah okuyacagız başarılar diliyorum.
Valla sana da yaparım ama sende bana yaparsınSen yaparsın da güzel olmaz mı @Cansu kaya
Tşk ederim. Inşallah sanada yapmak kısmet olurHayırlı olsun Cansu Hanım en iyi şekilde yapacağınıza eminim kendine iyi bak güzel kalpli kadın
Sana da yaparızHayırlı olsun Cansu hanım, sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayrıca ihtiyaç olursa uygulamalı ders de veririm. Azıcık eğitim almışlığım vardır.Vay vay vay demek ki beklediğime değecek.
Organize oluyorum. İlk fırsatta mesajımı atacağım program için. ❤
Tamam, sabırsızlıkla bekliyorum bendeVay vay vay demek ki beklediğime değecek.
Organize oluyorum. İlk fırsatta mesajımı atacağım program için. ❤
Ayrıca ihtiyaç olursa uygulamalı ders de veririm. Azıcık eğitim almışlığım vardır.
Şubat ayını bir atlatayım mutlaka geleceğim bu ay işler çok yoğunTşk ederim. Inşallah sanada yapmak kısmet olur
Körün istediği bir göz @Cansu kaya verdi kontaklensValla sana da yaparım ama sende bana yaparsın
Hayırlı olsun Cansu hanım umarım bu güzel hizmeti tatma şansımız olurMasaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
hayrlı olsun cansu hnm hiç masaj tecrübesi olmayan bu ihtiyar cansu masaj millisi olurMasaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Arkadaşım Hayirli olsun ve yaparsın biliyorum başarırsın bende en kısa sürede masajdayim ❤Masaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Tşk ler. AminGüzel bir detay olmuş, basari detaylar la daha hızlı olur, umarım sizin için iyi ve eğlenceli olur.
Inşallah. Tahmin ediyorum yoğunluğunu görüşmek uzereŞubat ayını bir atlatayım mutlaka geleceğim bu ay işler çok yoğun
Beklerimvay çok merak ettim en yakın zaman diliminde görüşmemiz dileğiyle ...
Körün istediği bir göz @Cansu kaya verdi kontaklens
Tşk ler, beklerim tabikiHayırlı olsun Cansu hanım umarım bu güzel hizmeti tatma şansımız olur ❤
Tşk lerHayırlı olsun
Neden olmasınhayrlı olsun cansu hnm hiç masaj tecrübesi olmayan bu ihtiyar cansu masaj millisi olur
Seve seve tekrar misafir etmek isterimBaşarılı olacağından eminim.Masaj için ben de sabırsızlananlardanım.
Tşk ederim canım gel gel tadını cikartalimHayırlı olsun canım. Geleceğim biliyorsun
Tşk ederimAll inclusive olmuş Cansu hanım süper ☺
Çok da nazik değildir ellerim ya valla masaja hayır demek ne mümkün. Misafirim olduğunuzda yapmanız da mahsur yokCansu Hanım, masajınızdan forumdaşların keyif alacağına şüphe yok ama, ben o nazik ellerinize kıyıp masaj yaptıramam hatta haftalık yorgunluğunuzu atmanız adına ücretsiz thai masajı teklif ediyorum.☺ Hayırlı olsun, başaracağınızdan şüphem yok, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Tşk ederim sonunda başlasın tabikiHayırlı ve uğurlu olsun.☺ Başlasın tabii Güzel olacağına eminim
Tşk ederim. Estagfurullah, ulaşılmaz olmak haddime değil tabiki ama düşünceniz beni onere ettiCansunun hizmeti artık bu işin nirvanası. Sınırsız Cansu üzerine bir de masaj ekledi ulaşılmaz bir level. Tebrikler ve yarışmacı arkadaşlara başarılar
Hiç şüphem yok.. Ayrıca,masajsız da olur sankimMasaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Tşk ederimHayırlı olsun.
Her türlü çok şükürHiç şüphem yok.. Ayrıca,masajsız da olur sankim
Ozlenmek guzelMerhaba güzellik, özlettin kendini
Tşk ederimYorumlara baktığımda her şeyin güzel olacağına şüphem yok. Hayırlı olsun.
Sonunda ...Masaj başlasın artık dimi ama dilerim guzel bir hizmet verebilirim
Tşk lerCansu hanımın sabırsızlıkla beklenen sürprizi emeğinize sağlık. Elleriniz dert görmesin
Olur neden olmasınKarşılıklı olursa sevinirim
Tşk ederim, umarım sizde olursunuzAh o masada bende olsaydım hayırlı olsun. Görüşmek dileğiyle
Evet, sonunda başladımSonunda ...
çok isterimOlur neden olmasın
Tabiki, inşallah yolunuz bu tarafa düşerse beklerimçok isterim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!