Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayaller Paradoksu

• Konbuyu başlatan erki
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:15

erki

Normal Üye
5 Kas 2014
19
36
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşanmışlıklar, gerçekler ve hayaller derken aklıma geldi Hayal Hanım, hemen yazdım. Gece için müsait ve uygun olduğunu öğrendim. Bu sefer tarafsız saha yerine deplasmana davet ediliyordum.

Sözleştiğimiz saatte yanında bitiverdim. Gökyüzüne daha yakın, oldukça merkezi konumdaki yeri muazzamdı. Asansörde; önceki yaşanmışlıklar, yaşanacaklar derken bendeki sıcaklık seviyesi arttıkça artıyordu.

Kapıdan girdim. Hayal Hanım hayal değildi. Gerçek bir şekilde karşımdaydı. Çıtı pıtı fiziğiyle havanın soğukluğundan dert yanıyordu. Bende ki sıcaklığın da farkında olacak ki, bu gece buraların yangın yeri olacağından bahsetmeye başladık. Sohbet muhabbet derken hayaller ile gerçekler arasında git gelli bir mücadele ve unutulmaz anlara karıştık. Varoluşun amacını sorgulayarak, bir kaybolduk, bir buluştuk Hayaller aleminden gerçek detaylar arasında bir yolda ilerledik. Göklerde uçtuk. Nefes, nefese kaldık. Sonrasında hayat sorgulamaları, hayaller, gerçekler, yüzleşmeler, dertleşmeler döngüsü devam etti. Her şey, her an muazzam derecede doyurucu ve coşkuluydu.

Her buluşmada keyif ve zevkin seviyesi artarak devam ediyor. Seviyeyi arşa doğru yaklaştırmaya devam ediyoruz. Her şey için kendisine teşekkürü bir borç bilirim.

Her hayal yaşanmayabilir. Yalnız şu var hayal edilirse Hayal Hanım yaşanıyor.

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
561
1,256
31
Cinsiyetiniz nedir?
Hayal çok iyidir güzel paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Marcus Antonyus Çevrimdışı

Marcus Antonyus

Normal Üye
13 Ocak 2018
34
5
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba kendisiyle yıllar önce Ataşehir'de Yeditepe üniversite kampüsü yakınlarındaki evinde görüşmüştük. Minnoş çiti pıtı ve son derece keyifli bir insandı.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar