Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayalimdeki Gamer :) Kadın

motleycrue Çevrimdışı

motleycrue

Normal Üye
23 Eyl 2014
23
1
Cinsiyetiniz nedir?
Yolumun Beylikdüzü'ne düşmesine müteakip Yaprak Hanımdan randevu aldım. Kapıdan girmeden önce her zaman ki gibi ufak bir tedirginlik vardı lakin Yağmur Hanım'ın sizi güler yüzüyle ve muhteşem görselliği ile karşılaması aklınızdaki tüm soru işaretlerini silip atıyor. En sevdiğim yanı ise benim gibi Yağmur Hanım'ın da bilgisayar oyunlarına gönül vermiş olmasıydı. Çok ayrıntı vermemekle birlikte karşılıklı güzel vakit geçirdiğimizi düşünüyorum. Ben kendisinden çok memnun kaldım.

Kendisine güzel bir akşamüstü için tekrar teşekkür ediyorum. Yolum Beylikdüzü'ne düşerse ilk yapacağım iş kendisinden randevu almak olacak.

görüşmek üzere assasin yağmur :))

12 Eyl 2018
98
27
Güzel paylaşım için 2 tarafada teşekkürler sevi(Ş) menize sağlık

s1lencer Çevrimdışı
16 Kas 2017
26
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Oyunlara düșkünse kesinlikle gitmeliyim. Tesekkurker paylasim icin

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

cameramantr Çevrimdışı
16 Kas 2009
78
45
bu mesajdan anladim yaprak dehset birsey yaprak olmus yagmur olmus isimlerini bile karistiacak derecede aklini basindan almis

Yolumun Beylikdüzü'ne düşmesine müteakip Yaprak Hanımdan randevu aldım. Kapıdan girmeden önce her zaman ki gibi ufak bir tedirginlik vardı lakin Yağmur Hanım'ın sizi güler yüzüyle ve muhteşem görselliği ile karşılaması aklınızdaki tüm soru işaretlerini silip atıyor. En sevdiğim yanı ise benim gibi Yağmur Hanım'ın da bilgisayar oyunlarına gönül vermiş olmasıydı. Çok ayrıntı vermemekle birlikte karşılıklı güzel vakit geçirdiğimizi düşünüyorum. Ben kendisinden çok memnun kaldım.

Kendisine güzel bir akşamüstü için tekrar teşekkür ediyorum. Yolum Beylikdüzü'ne düşerse ilk yapacağım iş kendisinden randevu almak olacak.

görüşmek üzere assasin yağmur :))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar