Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayâlden Gerçeğe Cansu

conta312

Normal Üye
22 Eki 2016
4
19
Cinsiyetiniz nedir?
Dostlar, üstadlar; benim foruma kayıt olma sebebim Cansu Hanım ile geçtiğimiz hafta ilk kez tanışma şansı buldum.

Tertemiz bir ev, muhteşem bir masa, harika misavirperverlik ve de olağanüstü bir kadın. Ben kendisini tanımazdan önce dahi sevmiştim. İlk defa görüşmemize rağmen, sanki öncesinden tanıyor gibi hissettim. Bu sebeple, çok heyecanlı olmama rağmen yanında çok rahattım.

Performansını değerlendirmek için benim türkçem yetersiz kalır.

Herşey için kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeniden görüşeceğiz umuyorum.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Dostlar, üstadlar; benim foruma kayıt olma sebebim Cansu Hanım ile geçtiğimiz hafta ilk kez tanışma şansı buldum.

Tertemiz bir ev, muhteşem bir masa, harika misavirperverlik ve de olağanüstü bir kadın. Ben kendisini tanımazdan önce dahi sevmiştim. İlk defa görüşmemize rağmen, sanki öncesinden tanıyor gibi hissettim. Bu sebeple, çok heyecanlı olmama rağmen yanında çok rahattım.

Performansını değerlendirmek için benim türkçem yetersiz kalır.

Herşey için kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeniden görüşeceğiz umuyorum.
Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için teşekkür ederim. Keyifli bir gece geçirdim sayende 😊 güzel bir insan tanıdım herşeyi ile çok ama çok tatlı 🥰 seni tanımak güzel 😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

11 Mar 2020
49
34
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben bayadır bu foruma üyeyim. @Cansu kaya ile görüşüp memnun kalmayan birini görmedim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar