Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Hayal kırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceuxqui

Normal Üye
15 Haz 2021
3
20
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimal hanımla iki hafta önce görüşme planladık. Anlık bir programdı, kabul etti. Dediği saatte evinin yakınlarındaydım fakat bir saat boyunca bekledim ve ne mesaj ne de başka bir şey dönüş alamadım. Tam dönerken yazdı ve telefonunda sorun olduğunu söyledi.(mesajlar iletiliyordu.) Tamam dedim müsaitsen yapalım yine programı, konumunu attı fakat gittiğimde yine 1 saat boyunca bekletildim ve dönüş yapmadı. Beklenmeyrn bir hayal kırıklığıydı

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
653
455
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimal hanımla iki hafta önce görüşme planladık. Anlık bir programdı, kabul etti. Dediği saatte evinin yakınlarındaydım fakat bir saat boyunca bekledim ve ne mesaj ne de başka bir şey dönüş alamadım. Tam dönerken yazdı ve telefonunda sorun olduğunu söyledi.(mesajlar iletiliyordu.) Tamam dedim müsaitsen yapalım yine programı, konumunu attı fakat gittiğimde yine 1 saat boyunca bekletildim ve dönüş yapmadı. Beklenmeyrn bir hayal kırıklığıydı
Geçmiş olsun maalesef bunları çok yaşıyoruz

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
387
599
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gecmis olsun hepimiz farkli da olsun hayal kiriklari yasiyoruz onumuzdeki maclara bakmak lazim. Bilgilendirme icin tesekkurler

Bygece

Normal Üye
26 Nis 2019
12
26
Cinsiyetiniz nedir?
Ekilme olayları çok oluyor, admin bu konuya bı çözüm bulmalı...

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
221
98
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun , tatsız bir durum olmuş. Dönüş alınamıyorsa , 15 dakikadan fazla beklemeyi mantıklı bulmuyorum. Sizin durumunuzda karşı taraf zaten 1 saat beklettim diye ikincisinde daha da dikkatli davranması gerekirken maalesef yine aynısını yapmış.

Abd vatandasi Çevrimdışı
27 Mar 2024
122
93
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şimdi bunu bir erkek yapsa kadınlar on ödeme neden istiyoruz canlı örneği derlerdi bu arkadaşının maddi manevi kaybını kim karsilayacak?

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
357
568
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun. Pek yapacak bir şey yok maalesef.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
357
568
Cinsiyetiniz nedir?
Şimdi bunu bir erkek yapsa kadınlar on ödeme neden istiyoruz canlı örneği derlerdi bu arkadaşının maddi manevi kaybını kim karsilayacak?
Üstad bu farklı bir durum, beyefendi görüşme için kapora vs talep edemeyeceğine göre, ulaşım için yaptığı masraf için muhtemelen herhangi bir telafi olmaz. Zaman ve manevi kayıp ise işin Polyanna kısmı. Onun için bir sürahi soğuk içerdim ben olsam. Karşı tarafın konu hakkında bir yorumu olursa daha iyi anlamış oluruz durumu.

Ön ödemeli bir görüşme yapıyor olsaydı muhtemelen şu an bir de ödediği paranın peşine düşecek, canı sıkılacaktı. O yüzdendir ki biz müşteriler olarak bu görüşme yöntemini çok önermiyoruz. Ön ödemesiz görüşen bayanlara yönelerek bu tarz sıkıntılardan uzaklaşıyoruz

16 Haz 2021
55
157
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Şimal hnm en problemsiz bayanlardan birisi polemiklerin içinde olmak istemez
kendisi mutlaka bir cevap verecek ve konuyu tatlıya bağlacaktır diye düşünüyorum.

Serhat11 Çevrimiçi
25 Haz 2019
179
231
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaç kez sayısız buluştum kendisiyle hiç böyle bisey yasamadim talihsizlik olmuştur bir açıklamasi vardır mutlaka @Şimal candır 🤍

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
86
93
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ekilme büyük bir olumsuz referanstır.Daha önce iyi olması bu konuyu bağlanmaz.Ispatlar net se yönetim gerekeni yapmalıdır.

Şimal Çevrimdışı
26 Ocak 2022
175
1,083
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

kendine iyi bak …

19 Eyl 2023
53
40
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hoş değil bence de....Hadi birinde müsaitlik olmadı acil bi şeyler çıktı diyelim aynı gün 2. defa hoş olmamış

CXO

Normal Üye
5 Eki 2023
21
31
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatsiz bir deneyim olmus...Ayni seyi 2 kez yapmis olmasi Simal hanima yakismamis.

10 Eyl 2024
72
42
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Şimal Harika bir insandır (Kadınlığından önce) O gün 2. Kez gorüşmeyi otemiş ise,mutlaka kendince geçerli bir mazereti vardır..
Neden yanıt yazmadi ( Yeterince) derseniz; Şimal'i hic burakarda polemik icerisinde göremezsiniz. Foruma ayda bir bile girdiğini sanmiyorum ...

1 Tem 2021
86
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Şimal Harika bir insandır (Kadınlığından önce) O gün 2. Kez gorüşmeyi otemiş ise,mutlaka kendince geçerli bir mazereti vardır..
Neden yanıt yazmadi ( Yeterince) derseniz; Şimal'i hic burakarda polemik icerisinde göremezsiniz. Foruma ayda bir bile girdiğini sanmiyorum ...
Yoo - foruma girmis ve cevap da yazmis: "kendine iyi bak" demis.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar