Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendisini anlatmaya gerek yok kültür güzellik endam kısacası ne ararsan var evi temiz kendisi bir o kadar mütevazı ve misafir perver kısacası Aylin hanıma tekrar teşekkür ediyorum. Bir dahaki görüşmemi iple çekiyorum
kendisini anlatmaya gerek yok kültür güzellik endam kısacası ne ararsan var evi temiz kendisi bir o kadar mütevazı ve misafir perver kısacası Aylin hanıma tekrar teşekkür ediyorum. Bir dahaki görüşmemi iple çekiyorum
Sevgili @elazsedat , her ne kadar benden kaynaklı sebeplerle ikinci görüşmemiz gerçekleşememiş olsa da ( tekrar özürlerimi sunarım ) , ilkindeki muazzam enerjin için ben de sana çok teşekkür ederim.
En kısa sürede denk gelebilmek ve yine " hayal gibiydi " dedirtebilmek dileğiyle..
Sevgili @AylinAylin olur mu ben ilgine alakana dürüstlüğüne teşekkür ederim bayramdan sonra yeni girdim foruma mesajını geç gördüm ben özür dilerim şu an hayattayız ve bunu telafi edeceğiz :==)))
Ya senin enerjin o hayalleri bize yaşatan güç işte oydu )
En kısa zamanda geleceğim yurt da dönünce opaj opaj