Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eylül hanım Samimi muhabbeti yatağı aklınıza ne gelirse herşeyiyle mükemmel bir pembiş, detay vermeme gerek yoktur sadece STAR yazsam yeterli olur diye düşünüyorum. bu arada Limon ile de t
Eylül hanım Samimi muhabbeti yatağı aklınıza ne gelirse herşeyiyle mükemmel bir pembiş, detay vermeme gerek yoktur sadece STAR yazsam yeterli olur diye düşünüyorum. bu arada Limon ile de t
Eeeeeeee.... Bir erkeğin yanından ayrıldığı kadın Star Eylül ise... Bir şeyler hep eksik, bir şeyler hep yarım kalıyorAma güzel olan tarafı; Star Eylül'ün hikayeyi yarım bırakmamasıSatırlar için teşekkürler