Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika ve Keyifli Bir Görüşme

• Konbuyu başlatan Katip
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:09
Katip Çevrimdışı
24 Eki 2019
44
182
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba

Yine ve yeniden gecikmeli bir referans yazısı İle karşınızdayım. İşler yoğun malum 🙃

İncilay hanım ile yaklaşık 3 hafta önce bir görüşme sağladık ve muhteşem 2 saatlik bir deneyimdi.

Çok hızlı bir yazışma sonrası görüşmeyi ayarladık. Bu süreçte kendisi gayet net bir şekilde size giriş için gerekli tüm bilgileri veriyor, içiniz rahat olsun. Tam korunaklı bir sitede yaşadığı için araçla giriş zor olabilir, tavsiyem yakınlarda birçok park yeri var oraya bırakmanız aracınızı.

Neyse zamanında adrese gittim ve kendisi de şahane bir şekilde hazırlanmıştı. Kararında bir sofra ve güzel müzikler eşliğinde sohbete başladık. Çok farklı konuları bir arada konuşmaktan dolayı aşırı keyif aldım ilişki öncesinde. Evi derli toplu ve çok temiz, hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Duşlar alındıktan sonra içeri geçildi ve süreç başladı. Özet vermek gerekirse her şey olması gerektiği gibiydi, hatta fazlası vardı. Özellikle yüz güzelliğine baktıkça kendinizi kaptırmamak elde değil.

Velhasılı harika bir 2 saatten sonra evinden ayrıldım. Bu deneyim için kendisine teşekkür ederim. Umarım tekrardan görüşürüz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Logan Çevrimdışı
8 May 2018
296
387
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler ama, yazınız da Açelya hanımdan bahsetmişsiniz,
Fakat konu İncilay hanımın referans bölümünde gözüküyor.
Bilginiz olsun.

Saygılar. 🙏

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Not: Konu Açelya'nın bölümüne taşınmıştır.

Arsemia

Normal Üye
13 Eyl 2021
29
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba

Yine ve yeniden gecikmeli bir referans yazısı İle karşınızdayım. İşler yoğun malum 🙃

Açelya hanım ile yaklaşık 3 hafta önce bir görüşme sağladık ve muhteşem 2 saatlik bir deneyimdi.

Çok hızlı bir yazışma sonrası görüşmeyi ayarladık. Bu süreçte kendisi gayet net bir şekilde size giriş için gerekli tüm bilgileri veriyor, içiniz rahat olsun. Tam korunaklı bir sitede yaşadığı için araçla giriş zor olabilir, tavsiyem yakınlarda birçok park yeri var oraya bırakmanız aracınızı.

Neyse zamanında adrese gittim ve kendisi de şahane bir şekilde hazırlanmıştı. Kararında bir sofra ve güzel müzikler eşliğinde sohbete başladık. Çok farklı konuları bir arada konuşmaktan dolayı aşırı keyif aldım ilişki öncesinde. Evi derli toplu ve çok temiz, hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Duşlar alındıktan sonra içeri geçildi ve süreç başladı. Özet vermek gerekirse her şey olması gerektiği gibiydi, hatta fazlası vardı. Özellikle yüz güzelliğine baktıkça kendinizi kaptırmamak elde değil.

Velhasılı harika bir 2 saatten sonra evinden ayrıldım. Bu deneyim için kendisine teşekkür ederim. Umarım tekrardan görüşürüz.
sewişmenize sağlık

6 Ocak 2022
336
329
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,477
1,972
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..Sevişmenize sağlık!..

Katip Çevrimdışı
24 Eki 2019
44
182
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Not: Konu Açelya'nın bölümüne taşınmıştır.
Hocam yanlışlık olmuş konu İncilay hanım ile ilgilidir. Referans taşıma konusunda düzeltme yapılmasını rica ederim. Kusura bakılmasın lütfen… 🥺

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam yanlışlık olmuş konu İncilay hanım ile ilgilidir. Referans taşıma konusunda düzeltme yapılmasını rica ederim. Kusura bakılmasın lütfen… 🥺
Referans tekrar (ve son kez) İncilay'ın bölümüne taşınmıştır ve paylaşımda da kendisinin ismi yazılmıştır; umarım bu son karardır...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,467
2,632
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.... Açelya hanım forumun nadide çiçeklerinden ...(y)🧿

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
438
Herkese merhaba

İncilay hanım ile yaklaşık 3 hafta önce bir görüşme sağladık ve muhteşem 2 saatlik bir deneyimdi.

Bebeğim bu güzel yazın için teşekkür ederim çok naziksin benim içinde çok güzel bir görüşme oldu konudan konuya eğlencelidir bir görüşme oldu ve birçok konuda istişare ettik kendine çok iyi bak iyiki geldin bitanem çok öpüyorum seni görüşmek üzere 😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar