Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika Minyon NUR ❤️

Ardabelhanda

Normal Üye
14 Kas 2023
5
13
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur ile 2 ay içinde iki sefer görüşme fırsatım oldu. İlk görüşmemden önce acaba nasıl karşılayacak diye bir heyecan yapmıştım ama eve girdim muhteşem kıyafeti ve tatlı sohbeti ile beni hemen ortama alıştırdı. Minnoş bedeninin soğuğa dayanaması, aldığı yeni ısıtıcının ısıtmaması sorunu karşısında klima planlaması yaparken hadi odamıza geçelim dedi aman allahım o ne güzel bir performanstı. Saksosu çok iyiydi. Dudakları ise dolgun ve arzuluydu. Vücuda birşey yazmıyorum tarifi zor çünkü. Minyon bir afet gerçekten 😍 2 saat nasıl geçti anlamadım. Görüşmeyi düşünüyorsanız düşünmeyin görüşün 🔥 @Nur ADALI ❤️

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nur ile 2 ay içinde iki sefer görüşme fırsatım oldu. İlk görüşmemden önce acaba nasıl karşılayacak diye bir heyecan yapmıştım ama eve girdim muhteşem kıyafeti ve tatlı sohbeti ile beni hemen ortama alıştırdı. Minnoş bedeninin soğuğa dayanaması, aldığı yeni ısıtıcının ısıtmaması sorunu karşısında klima planlaması yaparken hadi odamıza geçelim dedi aman allahım o ne güzel bir performanstı. Saksosu çok iyiydi. Dudakları ise dolgun ve arzuluydu. Vücuda birşey yazmıyorum tarifi zor çünkü. Minyon bir afet gerçekten 😍 2 saat nasıl geçti anlamadım. Görüşmeyi düşünüyorsanız düşünmeyin görüşün 🔥 @Nur ADALI ❤️
Çok teşekkür ederim güzel referansın için 🤩 Mutlu ettin. Tekrar tekrar öbüşmekk üzere🤭😜🤩

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
95
94
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar