- 12 Ara 2021
- 364
- 736
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Paylaşim icin teşekkürlerBaharımla yine harika zaman geçirdik. Sıcacık karşılaması, kahve eşliğinde sohbetimiz, dedikodunun dibine vuruşumuz her şey yine çok güzeldi.
Peki ya özel anlar. Tek kelime ile harika. Misafirini nasıl mutlu edeceğini bilen esmer güzeli @BAHAR herşey için çok teşekkür ederim Ekli dosyayı görüntüle 76954
paylaşımınız için teşekürler
Ev yani incallEv mi otel mi
Paylaşim icin teşekkürler
Ben tşk ederim cnm seninle olmak çok keyifli gercekten sohbet adamısın çok mutlu oldum senı agırlamaktan tekrar görüşmek üzereBaharımla yine harika zaman geçirdik. Sıcacık karşılaması, kahve eşliğinde sohbetimiz, dedikodunun dibine vuruşumuz her şey yine çok güzeldi.
Peki ya özel anlar. Tek kelime ile harika. Misafirini nasıl mutlu edeceğini bilen esmer güzeli @BAHAR herşey için çok teşekkür ederim Ekli dosyayı görüntüle 76954
Biz tşk ederizPaylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık
Ben tşk ederim cnm seninle olmak çok keyifli gercekten sohbet adamısın çok mutlu oldum senı agırlamaktan tekrar görüşmek üzere
bro çorap görünmese daha iyiymişBaharımla yine harika zaman geçirdik. Sıcacık karşılaması, kahve eşliğinde sohbetimiz, dedikodunun dibine vuruşumuz her şey yine çok güzeldi.
bro çorap görünmese daha iyiymiş
heyecan yaptım şimdi
Ne içinheyecan yaptım şimdi
Senin içinNe için
O zaman en yakın zaman da tanışmak dilegi ileSenin için
MuhakkakO zaman en yakın zaman da tanışmak dilegi ile
BeklerimMuhakkak
TebriklerBaharımla yine harika zaman geçirdik. Sıcacık karşılaması, kahve eşliğinde sohbetimiz, dedikodunun dibine vuruşumuz her şey yine çok güzeldi.
Sevişmenize sağlık olsunBaharımla yine harika zaman geçirdik. Sıcacık karşılaması, kahve eşliğinde sohbetimiz, dedikodunun dibine vuruşumuz her şey yine çok güzeldi.
TşkSevişmenize sağlık olsun
Rica ederim Bahar Hanım karlı pazarlar dilerim nerde nerde kar var dediniz kar getirdim
bro çorap görünmese daha iyiymiş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!