Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme HARİKA KADIN A Ç E L Y A

23 Eyl 2019
140
72
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Açelya IŞIK hanım ile geçen hafta tam da bugün ziyaret etme fırsatı buldum. Evi kolay ulaşılabilir bir yerde, şahsi araçla gidince evinin etrafında park yerleri var. Kendisi ile Whatsapp üzerinden iletişimi kurduk ve görüşme için anlaştık. Konuşkan muhabbeti seven ve sevdiren, ince ince sizi kendine doğru çeken bir yapısı var. Çok muhteşem 2 saat geçirdik. özel konular aramızda kalsın.
Hoş,
Fit,
Kültürlü,
Eğitimli biri.
Evi temiz, harika bir ambiansı var
Birdaha gider miyim kesinlikle.
Herşey için çok teşekkür ederim. İyiki varsın

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
251
213
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Açelya IŞIK hanım ile geçen hafta tam da bugün ziyaret etme fırsatı buldum. Evi kolay ulaşılabilir bir yerde, şahsi araçla gidince evinin etrafında park yerleri var. Kendisi ile Whatsapp üzerinden iletişimi kurduk ve görüşme için anlaştık. Konuşkan muhabbeti seven ve sevdiren, ince ince sizi kendine doğru çeken bir yapısı var. Çok muhteşem 2 saat geçirdik. özel konular aramızda kalsın.
Hoş,
Fit,
Kültürlü,
Eğitimli biri.
Paylaşım için teşekkürler 👍

Açelya IŞIK Çevrimdışı
27 Kas 2023
144
652
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hoş,
Fit,
Kültürlü,
Eğitimli biri.
Ben de teşekkür ederim canım, görüşmek dileğiyle 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar