Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika gün geçirmek

Furkantyy

Normal Üye
21 Ocak 2022
32
135
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeşimle geçen hafta plan yapma fırsatı buldum kendisinin müsait olup olmadığını sordum şu saatte uygunum demesi plan yaptım önerdiğini şirin otelde görüşme yaptım otele geçtim bekledim gelmesini heyecanla kapı çaldı açtım bu ne böyle güzellik görmedim sohbet muhabbet ettik başladık dudaktan öpüşmesi başka harika göğüsleri bir baska kendisi oralda kendinden geçiriyor özel konu fazla girmiyorum çok harika kendinden geçiriyor tekrardan görüşmek için can atıyorum

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
397
610
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans icin tesekkurler bende talepte bulundum da musait degildi en kisa zamanda tadina bakacagim 🥰

Yeşim Sezen Çevrimdışı
14 Tem 2022
247
238
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yeşimle geçen hafta plan yapma fırsatı buldum kendisinin müsait olup olmadığını sordum şu saatte uygunum demesi plan yaptım önerdiğini şirin otelde görüşme yaptım otele geçtim bekledim gelmesini heyecanla kapı çaldı açtım bu ne böyle güzellik görmedim sohbet muhabbet ettik başladık dudaktan öpüşmesi başka harika göğüsleri bir baska kendisi oralda kendinden geçiriyor özel konu fazla girmiyorum çok harika kendinden geçiriyor tekrardan görüşmek için can atıyorum
Yaa canım teşekkür ederim güzel yorumun için 😊💋

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,117
1,370
Cinsiyetiniz nedir?
referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

apfelstrudel

Normal Üye
29 Ocak 2024
12
18
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Hanımefendiyi çok merak ediyorum ben de. Yaşanacaklar var umarım ki

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar