Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika gerçekten "Harika"

demirhakan99

Normal Üye
14 Ağu 2022
1
6
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır bildiginiz gibi Ankara ölü, forumda gitmedigim kadın kalmadı gibi (Ankara'nın tamamı, eski ankara yeni istanbullular :D ..vs) forumda bir kaç profile dikkatimi çekiyordu, kısmet buguneymiş. Oncelikle yüzü ve gözleri inanılmaz. Oral yaparken göz teması inanılmaz haz veriyor. İlgisi alakası ile mükemmel bir ilk görüşme gerçekleştirdim ama son olmayacağına eminim. Harika hanım ile vakit geçirmek beni gerçekten çok mutlu etti özelilkle enerjin, fantazilerin ve sexteki aktifligin, kostümlerin inanılmaz ötesi. İnanılmaz bir görüşmeydi , herkese tavsiye ederim, benim en çok
  1. Oralı gayet başarılı ıslak ve gerçekten zevk vermeye çalışıyor.

2. Göğüsler orijinal ve korkunç iyi, tam fantazilik :D
  3. Sevişme sırasında çok ateşli
  4. Kültürü ve sohbeti çok iyi "benim için en önemli olan bu sanırım"
olması hoşuma gitti.

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
742
866
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim de radarımda İstanbul’da olmasını bekliyorum 😁👏🏻paylaşım için teşekkürler

Odaklanma

Normal Üye
9 Mar 2022
18
21
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, bende @HARİKA hanımın hastasıyım tedavi için Ankara'ya ilk gittiğim an randevu talep edeceğim

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
241
716
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun zamandır bildiginiz gibi Ankara ölü, forumda gitmedigim kadın kalmadı gibi (Ankara'nın tamamı, eski ankara yeni istanbullular :D ..vs) forumda bir kaç profile dikkatimi çekiyordu, kısmet buguneymiş. Oncelikle yüzü ve gözleri inanılmaz. Oral yaparken göz teması inanılmaz haz veriyor. İlgisi alakası ile mükemmel bir ilk görüşme gerçekleştirdim ama son olmayacağına eminim. Harika hanım ile vakit geçirmek beni gerçekten çok mutlu etti özelilkle enerjin, fantazilerin ve sexteki aktifligin, kostümlerin inanılmaz ötesi. İnanılmaz bir görüşmeydi , herkese tavsiye ederim, benim en çok

olması hoşuma gitti.
@demirhakan99
Seninle tanıştığıma bende çok memnun oldum.
Seninle vakit geçirmek çok keyifliydi tatlım 💋
Referans içinde ayrıca teşekkür ediyorum 💃💋

En yakın zamanda görüşmek dileğiyle kocaman öpüyorum seni 🔥💋

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
241
716
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

olması hoşuma gitti.
Kuzum öyle bir tarifleme yapmışsın ki ben beni yemek üzereyim ☺️
Teşekkür ediyorum tatlımmm 💋❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar