Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika geçen bir beylikdüzü rüyam görüşmesi

cameloy

Normal Üye
13 Mar 2019
1
4
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun süredir forumu takip ediyordum nihayet bir görüşme yapmaya karar verdim, bu da rüyam'la oldu ve iyiki de oldu!

Kendisiyle bugün 2 saat görüştük. Yeri konum olarak bulması kolay bir yerde. İçeri girince beni forumdan asude hanım karşıladı, haberim vardı zaten o da cana yakan biri. Daha sonra içerden önceden söylediğim kıyafeti giymiş esmer bi melek çıktı :) Biraz muhabbetten sonra odaya geçtik. Benim için unutulmaz bir deneyimdi çok keyif aldım. Önceki onlarca olumlu referansa ne ekleyebilirim bilmiyorum ama gerçekten muhteşemdi. Yatak konusunda da çok detay vermek istemiyorum lakin pozisyondan pozisyona girdiğimiz bir macera yaşadığımızı söylemeden geçemeyeceğim. Beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)

Geçmişteki forum dışı deneyimlerimin çok ötesindeydi. Bu yüzden bu forumu açanlar da yönetenler de teşekkürü hak ediyor!

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzun süredir forumu takip ediyordum nihayet bir görüşme yapmaya karar verdim, bu da rüyam'la oldu ve iyiki de oldu!

Kendisiyle bugün 2 saat görüştük. Yeri konum olarak bulması kolay bir yerde. İçeri girince beni forumdan asude hanım karşıladı, haberim vardı zaten o da cana yakan biri. Daha sonra içerden önceden söylediğim kıyafeti giymiş esmer bi melek çıktı :) Biraz muhabbetten sonra odaya geçtik. Benim için unutulmaz bir deneyimdi çok keyif aldım. Önceki onlarca olumlu referansa ne ekleyebilirim bilmiyorum ama gerçekten muhteşemdi. Yatak konusunda da çok detay vermek istemiyorum lakin pozisyondan pozisyona girdiğimiz bir macera yaşadığımızı söylemeden geçemeyeceğim. Beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)

Geçmişteki forum dışı deneyimlerimin çok ötesindeydi. Bu yüzden bu forumu açanlar da yönetenler de teşekkürü hak ediyor!
Yorumun icin çok teşekkür ederim seni tanıdigima memnun oldum seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana takrar görüşmek dileğiyle 😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar