Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika bir hanımefendi

uursrn

Normal Üye
14 Eyl 2023
3
25
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık 10 gün önce kendisi ile görüşme fırsatım oldu gerçekten harika bir hanımefendi, evi gayet temiz ulaşım sorunu olmayan bir yerde sizi ikramları ile misafir ediyor
Kendisi son derece güzel bakımlı ve hoş sohbete sahip, vakit buldukça tekrar görüşeceğim biri misafirperverliği için ayrıca teşekkür ederim

oguz.cccskn Çevrimdışı

oguz.cccskn

Normal Üye
27 Nis 2022
13
5
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bende inanılmaz merak ediyorum kendisini umarım görüşmek nasip olur. ref için teşekkürler

Safahat

Normal Üye
25 Ocak 2023
3
7
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık 10 gün önce kendisi ile görüşme fırsatım oldu gerçekten harika bir hanımefendi, evi gayet temiz ulaşım sorunu olmayan bir yerde sizi ikramları ile misafir ediyor
Kendisi son derece güzel bakımlı ve hoş sohbete sahip, vakit buldukça tekrar görüşeceğim biri misafirperverliği için ayrıca teşekkür ederim

10 Nis 2023
130
145
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam referans için teşekkürler, çok güzel ifade etmişsiniz.

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
438
Bitanem ben teşekkür ederim seninle görüşmekte benim için çok keyifliydi birlikte mutlu bir görüşme yaptık geldiğin ve nezaketin için çok teşekkür ederim yeniden kavuşmak üzere bitanem öpüyorum seni çok 😍💐💕😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar