- 9 Haz 2021
- 52
- 73
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün itibari ile Arzu hanım ile bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisini forumu takip etmeye başladığımdan beri takip ediyorum görüşmek için aklımın bir köşesine konumlandırmıştım açıkçası. Referanslarını ve paylaşımlarını detaylıca inceledikten sonra cumartesi günü uygun olup olmadığı hakkında bilgi almak için iletişime geçtim.3 saatlik bir program yapmak istediğimi ilettim referanslarımı paylaşıp kendimi tanıttıktan sonra program için anlaştık. Haftanın başında yazıp kendisiyle program yapmayı kesinleştirmek istedim. Son dakika yazıp uygun bir zamanı olmamasından ise günler boyu beklemek daha iyi diye düşündüm. Arzu hanıma daha önce paylaştığı görsellerden bir kıyafetini giyip giyemeyeceğini sorduğumda beni kırmadı sağ olsun. Ardından konumunu alıp adresine doğru yola koyuldum. Toplu taşıma ve taksi ile kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir konumda evi. Eve girip kendisini gördüğümde ise etkilenmediğimi söyleyemem kendisi oldukça güzel ve tatlı bir kadın. Paylaştığı fotoğraflar güzelliğini hiç yansıtmamış açıkçası gerçekte daha güzel bir hanımefendi kendisi. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra hazırlamış olduğu atıştırmalıklarla koyu sohbetimiz başladı. Çok bilgili ve gerçekten presentable birisi bakımlı ve kendisine dikkat ettiği aşikar. Konuşma üslubu ve size karşı yaklaşımı çok kibar. Gündemden ve çeşitli konulardan ettiğimiz sohbetin ardından hemen banyonun yolunu tuttum ve kendisiyle odaya geçtik. Resimlerde gördüğünüz kadının üstüne bir 10 puan daha koyun derim ben. Teni ve kokusu oldukça güzel kendisine bu kadar özen gösteren bir kadın için böyle olması çok doğal tabi. Arzu hanım size oldukça güzel eşlik ediyor ve çok anlayışlı yaklaşıyor. Meşhur kalçaları gerçekten dillere destan olacak kadar güzel. Arzu hanım ile birlikte olurken kendisinden hiç şüpheniz olmasın aksine siz kendinize bakın çünkü ben bu genç halimle kendisine ayak uydurmakta zorlandım diyebilirim. Gerek odada gerekte sohbet esnasında geçirdiğim vakitten oldukça keyif aldım bu kadar tatlı dilli ve güzel bir kadın ile vakit geçirip keyif almamak mümkün değil zaten. Kendisiyle kesinlikle daha sonra görüşeceğim. İçi dışı bir ve güzel olan bir kadın her şey için teşekkür ederim