Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hani derler ya Hükümet gibi kadın 👌

fbmrt

Normal Üye
15 Kas 2022
4
25
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forumda önceden misafiri olduğum ve beni güzel karşılayan @GECE Hanım in tavsiye ve önerisi ile anlık randevu talebi olusturdugum harika ötesi kadın... Beni kırmadı sağ olsun onu tanımak adına araya sıkıştırdığım 1 saat içerisinde hos güzel sohbeti ve çok iyi misafirperverliği için çok teşekkürler 🥰 Harika ötesi taş gibi hatun .... Tekrar görüşmek üzere

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
999
2,045
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar forumda önceden misafiri olduğum ve beni güzel karşılayan @GECE Hanım in tavsiye ve önerisi ile anlık randevu talebi olusturdugum harika ötesi kadın... Beni kırmadı sağ olsun onu tanımak adına araya sıkıştırdığım 1 saat içerisinde hos güzel sohbeti ve çok iyi misafirperverliği için çok teşekkürler 🥰 Harika ötesi taş gibi hatun .... Tekrar görüşmek üzere
Bu ne hız 😎🤭 teşekkür ederim güzel düşüncelerin için🥰 bunu saymıyorum rakıya da beklerim😍😘😎

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkürler

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
496
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben de aynı yorumu bir kaç saat önce kendisine yaptım. devlet gibi kadın be 😎

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar