- 21 Tem 2019
- 122
- 304
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar herkese ...tatil anılarına devam şubat sonları.... Sinem.... bendeki yeri ayrıdır foruma yeni girdiği zamanlardı renkli kıyafetlerini hala unutamıyorum sonralardan fırsat bulup tekrar gorusememistim derken bugüne kısmetmiş anlık bi fırsat yakaladım ve değerlendirdim kendisine teşekkür ediyorum whatsap tan hizli bir mesajlasmayla görüşmeyi ayarladık incall olarak beni misafir etti güvenlik le oyalanmanin haricinde girişte bi sikinti olmadi bi ara iş görüşmesine gittim sandım güvenlik arkadaşlar sağolsun işini abartı yapıyorlar
Git m bittikten sonra yukarı çıktım sinemi görünce bütün günün yorgunluğu geçti görüşmeyeli baya değişmiş karşımda olgun ve sexy bi kadin çıkıverdi buyur etti içeri güzel bi sohbet ikramlar derken günün anlam ve önemini yatak odasında konuşmaya devam ettik güzel saatler geçirdik bitsin istemedim vucut hatlarına bayıldım görüşmemizi böylece tamamladık güzel geçen o gün için kendisine teşekkür ediyorum yakında tekrar görüşmek dileğiyle kendine iyi bak canim
Git m bittikten sonra yukarı çıktım sinemi görünce bütün günün yorgunluğu geçti görüşmeyeli baya değişmiş karşımda olgun ve sexy bi kadin çıkıverdi buyur etti içeri güzel bi sohbet ikramlar derken günün anlam ve önemini yatak odasında konuşmaya devam ettik güzel saatler geçirdik bitsin istemedim vucut hatlarına bayıldım görüşmemizi böylece tamamladık güzel geçen o gün için kendisine teşekkür ediyorum yakında tekrar görüşmek dileğiyle kendine iyi bak canim