- 21 Tem 2019
- 122
- 303
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba geçenlerde olan bi görüşmemi kaleme alacağım Meltem dende izin alarak ve teşekkürler ederek. Başlıktan da anlaşılacağı üzere kendisi tatlı bir rüzgar gibi kadıköy semalarında esiyor kimini serinleten kiminin içini ısıtan türden... Ses tonu, fiziği, karakteri adını tamamlıyor Meltem özel hayatındaki yoğun temposu ve görüşmelerindeki seçiciliginden dolayı ulaşılması zor bir bayan Whatsap, forum, mail ve bütün kanalları Bi kaç kere zorladiktan sonra kendisiyle iletişime geçtim (ulaşılması hariç, anlaşması çok kolay pamuk gibi birisi) Whatsap tan bi randevu ayarladık gün geldi çattı içki mi meyve mi ayarladım yola koyuldum merkezi güzel biyerde oturuyor bilenler bilir dairesi de kendi stilini yansıtan güzel biyer 2 tanede minnak la birlikte yaşıyor kapıdaki tanışma faslindan sonra yüzümde gülümsemeyle bütün gün pozitif geçti, hijyen faslindan sonra yudumlanan şarap eşliğinde sohbetimize başladık birbirimizi tanımaya calistik bu arada bende aldığım pozitif elektriğin etkisiyle ilk öpücük için hamlemi yaptım derken film koptu koltukta yaptığımız başlangıç yatak ta devam etti sporunda vermiş olduğu fiziki durumu ( fit bir vücut ve pamuk gibi bir ten) söylemeden geçemeyeceğim ateşli dakikalar, değişik pozisyonlar derken eve hoş geldin hediyemi böylece aldım sohbete kaldığımız yerden devam ettik laflafi açtı hararetli ortam... bunu Bi kaç tekrar olarak düşünebilirsiniz sonrasında gerçek hayata dönüş... Bu yaşadıklarım çölde vaha etkisi yaptı diyebilirim Meltem e tekrardan teşekkür ederim herseyiyle dortdortluk bayan kendine iyi bak görüşmek üzere güzel günlerde