Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Halil Gemici # Efsun

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
122
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese ve özür dileyerek başlıyorum 2 3 haftalik bir zamanim kaldi görüşme yazilarini da yetiştirmeye çalışıyorum günde iki yazıyla devam edicem sanirim
Konuya dönecek olursam Efsun hn la güzel bir tanisikligimiz oldu görüşmeleri genelde incall ev görüşmesi olarak istiyorum Efsun da beni kirmadi şanslı olduğum günlerdendi görüşmeyi kabul etti evi bulmakta baya zorlarsam da yılmadım ve adresi buldum görüşmeye yetiştim 😂 üstünde sexy bi kıyafetle buyur etti tanışma faslı ikramlar vs güzel elektrikle başladık derken sohbete yatak odasında devam ettik güzel 3 saat geçirdim ev arkadaşıyla ve küçük köpeğiyle de tanıştık şimdiye kadar gördüğüm en küçük köpek olabilir sevimli şey 🥰
Yatak odasında sicak saatler yaşadık öpüşme konusunda başlangıçta biraz isteksizdi kendisi ama ilerleyen saatlerde bunu aramızda aştık hersey güzel başladı ve öyle sonlandirdik geceyi seni tanıdığıma çok memnun oldum Efsun hersey için teşekkürler geç görüşme yazisi için özür dilerim hesabıma giremediğim için gecikti kendine iyi bak canim

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese ve özür dileyerek başlıyorum 2 3 haftalik bir zamanim kaldi görüşme yazilarini da yetiştirmeye çalışıyorum günde iki yazıyla devam edicem sanirim
Konuya dönecek olursam Efsun hn la güzel bir tanisikligimiz oldu görüşmeleri genelde incall ev görüşmesi olarak istiyorum Efsun da beni kirmadi şanslı olduğum günlerdendi görüşmeyi kabul etti evi bulmakta baya zorlarsam da yılmadım ve adresi buldum görüşmeye yetiştim 😂 üstünde sexy bi kıyafetle buyur etti tanışma faslı ikramlar vs güzel elektrikle başladık derken sohbete yatak odasında devam ettik güzel 3 saat geçirdim ev arkadaşıyla ve küçük köpeğiyle de tanıştık şimdiye kadar gördüğüm en küçük köpek olabilir sevimli şey 🥰
Yatak odasında sicak saatler yaşadık öpüşme konusunda başlangıçta biraz isteksizdi kendisi ama ilerleyen saatlerde bunu aramızda aştık hersey güzel başladı ve öyle sonlandirdik geceyi seni tanıdığıma çok memnun oldum Efsun hersey için teşekkürler geç görüşme yazisi için özür dilerim hesabıma giremediğim için gecikti kendine iyi bak canim
paylaşım icin teşekkürler

EFSUN Çevrimdışı

EFSUN

Sevgi
11 Mar 2021
374
2,311
29
Slm oncelikle referans için çok tesekur ederim aynan dedıgın gıbı anıyı oldu ama guzel gecdı 🥰🥰🥰 tekrar gorusmek dılegıyle 🥰🥰🥰🍾🥂

11 Eyl 2020
50
94
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maşallah bir Efsun bir Mana...Buna can dayanmaz

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,477
1,972
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık!...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar