- 21 Tem 2019
- 122
- 309
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar tatil anılarından tam gaz devam sitede yine gezinirken Azra hn yeni bir kaç fotoğraf ini gördükten sonra sevişmemiz gereken konular var diye düşündüm ve hemen WhatsApp tan mesajlara başladım derken Bayadır Avrupa yakasına gitmedigimi fark ettim hemen dönüş yaptıktan sonra güzel Bi mesajlasmadan sonra randevuyu ayarladik.. heyecan yapmışım ertesi sabah erken kalmışım günün keyfini çıkarıyorum zamanıda kolluyorum tabi öğlene doğru karşıya geçtim randevu saatine kadar Avrupa yakasında vakit geçirdim zaman azalirken görüşme adresine doğru yolla koyuldum görüşme saatinde kapıdaydim kapı açıldı içeri girdim karşımda Azra duruyor resimlerdeki gibi sexy bi hatun güzel Bi sohbet başladı ikramlar vs güzel bir görüşme başladı bende tabi konuşurken onu süzüyordum sexy bi kıyafet seçtiği için fazla sohbete odaklanamadim ona doğru hamle yaptım ve film koptu yine uzun zaman sonra yine güzel Bi gün yasatti bana kendisi libido su benimle yarışan bi bayanla tanışmak güzeldi bu arada nefesimi kesti diyebilirim güzel bir deneyimdi kendisiyle tanıştığım için memnun oldum ve kendisine teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak canım