Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hafta sonumu güzelleştiren Tuğba

inceltion

Normal Üye
6 Şub 2024
23
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma katıldığımdan beri Tuğba hanımın referanslarını takip ediyordum ve cumartesi günü 2 saatlik görüşme fırsatı buldum. Mesajlarıma gayet hızlı dönüş yaptı. Evi gayet iyi bir konumda toplu taşıma kullanmayı tercih ettim ve sorun yaşamadım. Ev temiz ve bol ikramla karşıladı öncesinde masaj salonlarına gitmiştim ama ilk defa bir partnerle buluştuğum için heyecanlıydım sohbet ettik birbirimizi biraz tanıdık ve beni gayet rahatlattı ilk seandan sonra da ikramları devam etti. Kendisi fotoğraflarda beklediğimden çok daha güzeldi. Eğer müsait olursam kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşüneceğim birisi.

30 Kas 2023
28
24
Foruma katıldığımdan beri Tuğba hanımın referanslarını takip ediyordum ve cumartesi günü 2 saatlik görüşme fırsatı buldum. Mesajlarıma gayet hızlı dönüş yaptı. Evi gayet iyi bir konumda toplu taşıma kullanmayı tercih ettim ve sorun yaşamadım. Ev temiz ve bol ikramla karşıladı öncesinde masaj salonlarına gitmiştim ama ilk defa bir partnerle buluştuğum için heyecanlıydım sohbet ettik birbirimizi biraz tanıdık ve beni gayet rahatlattı ilk seandan sonra da ikramları devam etti. Kendisi fotoğraflarda beklediğimden çok daha güzeldi. Eğer müsait olursam kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşüneceğim birisi.
Çok tşk ederim canım senin gibi güzel bir insanı ağırlamakdan çok memnunum her zaman kapim açık teşekkürler💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar