Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hafta içi sürprizi

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
184
542
39
Cinsiyetiniz nedir?
Uzunca bir süre sonra yeniden merhaba. Malum ekonomik vaziyetler belimizi büktüğünden görüşme yapma sıklığım bayağı bir azaldı. Ben de izindeyken bir öğlen görüşmesi için fırsat yakaladım. Semtimin henüz gidemedğim isinlerinden olan Özge'ye yazdım. Müsaitlik yakalayınca da gün içerisinde tanışma fırsatı buldum.

Evvela şunu söylemem lazım. Beklediğimin bayağı üzerinde bir güzelliğe sahip. Normalde uzun boylu fit hatunlardan hoşlanan biri olmama rağmen çok beğendim. 1 saatlik görüşmemizin ilk yarım saatinde biraz birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Güzelliği kadar hoş sohbet biri olduğunu da belirtmem lazım. İşin yatak kısmında da son derece uyumlu. Oralı çok başarılı. Kendisine yapılmasından da memnun kaldı. Ki zaten tertemiz biri olduğu için oral yaparken de büyük zevk aldım.

Açıkçası bugüne kadar görüşmemiş olduğuma pişman oldum. Ama geç olsun güç olmasın diyelim. Sevgili Özge'yi şiddetle tavsiye ediyorum.

Tanıştığıma çok memnun oldum sevgili @ÖZGE 1 saatlik sürede bir insan ne kadar max seviyede keyif alabilirse o derecede keyif aldım. Yeniden görüşmek üzere sevgilerimi sunarım. 💕

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzunca bir süre sonra yeniden merhaba. Malum ekonomik vaziyetler belimizi büktüğünden görüşme yapma sıklığım bayağı bir azaldı. Ben de izindeyken bir öğlen görüşmesi için fırsat yakaladım. Semtimin henüz gidemedğim isinlerinden olan Özge'ye yazdım. Müsaitlik yakalayınca da gün içerisinde tanışma fırsatı buldum.

Evvela şunu söylemem lazım. Beklediğimin bayağı üzerinde bir güzelliğe sahip. Normalde uzun boylu fit hatunlardan hoşlanan biri olmama rağmen çok beğendim. 1 saatlik görüşmemizin ilk yarım saatinde biraz birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Güzelliği kadar hoş sohbet biri olduğunu da belirtmem lazım. İşin yatak kısmında da son derece uyumlu. Oralı çok başarılı. Kendisine yapılmasından da memnun kaldı. Ki zaten tertemiz biri olduğu için oral yaparken de büyük zevk aldım.

Açıkçası bugüne kadar görüşmemiş olduğuma pişman oldum. Ama geç olsun güç olmasın diyelim. Sevgili Özge'yi şiddetle tavsiye ediyorum.

Tanıştığıma çok memnun oldum sevgili @ÖZGE 1 saatlik sürede bir insan ne kadar max seviyede keyif alabilirse o derecede keyif aldım. Yeniden görüşmek üzere sevgilerimi sunarım. 💕
Boşver uzunu yemekt3 kimyon kadında minyon canısı😂 şaka bi yana bende tanıştığıma çok memnun oldum 😍💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar