Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzellll

• Konbuyu başlatan k2gh
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
k2gh Çevrimdışı
21 Haz 2019
52
328
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba;
İlk olarak beylikdüzü ruyaM a gittim :)
Ulaşım kolay giriş çıkış bina için sıkıntı değil ve güvenlikli. Çıktım evde başka bir hanım arkadaş vardı. Gerçi biz odaya geçtik bir sorun ve durum olmadı. Bu yüzden sadece paylaşmak istedim. Rüyam güler yüzle karşıladı istediğim gibi giyinmişti. Sohbet güzel her şey güzel geçti. Ben bir sorun yada durum yaşamadım ve güzel bir şekilde ayrıldım. Genç olması ve gerçekten çok ince (beden) bir hanım olması güzeldi. ( Not : ben balık etli severim.) O yüzden her şey güzel ve iyi olmasına rağmen bir daha gidermiyim bilemiyorum. Bana göre kadın dediğin ele gelmeli :) Dediğim gibi bu benim görüşüm. Rüya hanım gerçekten iyi ve hizmetinde kusursuz.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba;
İlk olarak beylikdüzü ruyaM a gittim :)
Ulaşım kolay giriş çıkış bina için sıkıntı değil ve güvenlikli. Çıktım evde başka bir hanım arkadaş vardı. Gerçi biz odaya geçtik bir sorun ve durum olmadı. Bu yüzden sadece paylaşmak istedim. Rüyam güler yüzle karşıladı istediğim gibi giyinmişti. Sohbet güzel her şey güzel geçti. Ben bir sorun yada durum yaşamadım ve güzel bir şekilde ayrıldım. Genç olması ve gerçekten çok ince (beden) bir hanım olması güzeldi. ( Not : ben balık etli severim.) O yüzden her şey güzel ve iyi olmasına rağmen bir daha gidermiyim bilemiyorum. Bana göre kadın dediğin ele gelmeli :) Dediğim gibi bu benim görüşüm. Rüya hanım gerçekten iyi ve hizmetinde kusursuz.

Öncelikle teşekkürler paylaşım için keşke bende diğer kadınlar gibi biraz kilo alabilsem evet biraz kilo iyi olur Ama naparsin üretim böyle standart ne bi üste nede bi alta düşebiliyorum:)))

fanciful86 Çevrimdışı
28 Nis 2012
223
123
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle teşekkürler paylaşım için keşke bende diğer kadınlar gibi biraz kilo alabilsem evet biraz kilo iyi olur Ama naparsin üretim böyle standart ne bi üste nede bi alta düşebiliyorum:)))

daha sizinle gorusemedik ama resimlere gore bence boyle cok daha iyisiniz. ekstra kiloya hic gerek yok. kilo zararli. hatun dedigin ilik gibi olmali bence sizin gibi ;)

Nathaniel Çevrimdışı
27 Haz 2019
21
4
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşayana yaşatana teşekkürler

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
daha sizinle gorusemedik ama resimlere gore bence boyle cok daha iyisiniz. ekstra kiloya hic gerek yok. kilo zararli. hatun dedigin ilik gibi olmali bence sizin gibi ;)

Teşekkür ederim kadın dediğin beli ince kalem gibi olmalı sarıldığında adeta sutun misali baktıkça bakası gelmeli erkeğin :))

21 May 2009
126
47
Cinsiyetiniz nedir?
Kadın dediğin kalıplara sığmamalı der kaçarım :p Ne incesi ne kalını en makbulü seni en mutlu edeni :))

Şaka bir yana etkilenmenin bazı fiziksel kalıpların ötesinde olduğunu düşünen birisiyim. Tabi farklı beklentiler içinde olanlara saygım var. Sonuçta herkesin kendi yorumudur bu.

Bana gröe de Rüyam hanım fazlasıyla etkileyici duruyor.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Kadın dediğin kalıplara sığmamalı der kaçarım :p Ne incesi ne kalını en makbulü seni en mutlu edeni :))

Şaka bir yana etkilenmenin bazı fiziksel kalıpların ötesinde olduğunu düşünen birisiyim. Tabi farklı beklentiler içinde olanlara saygım var. Sonuçta herkesin kendi yorumudur bu.

Bana gröe de Rüyam hanım fazlasıyla etkileyici duruyor.

Teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar