Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Guzellik abidesi Yaprak

ByEmir

Normal Üye
23 Şub 2021
1
10
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaprak hanimla uzun bir sure önce gorusme fırsatı yakaladm.(Foruma yeni katıldığım icin simdi yaziyorum)
Kendisi herseyiyle mukemmel bir bayan.Evi gayet merkezi bir yerde.ulasim kolay.misafirperverligi karşılaması vs hepsi dört dörtlük.Güzelligi ,o mukemmel fizigi karşısında biraz heyecan yapsam da hoş ve samimi sohbetiyle beni rahatlatti.
Özel anlara gelirsek, anlatılmaz yaşanır diyebilirim. Sevgilinizmis gibi.. icten ve samimi.beni cok memnun etti.Yasatmis oldugu o mükemmel saatler icin kendisine cok tesekkr ederim. (Tekrari gelir mi?Kesinlikle evet.)

29 Haz 2017
155
136
Yaprak hanimla uzun bir sure önce gorusme fırsatı yakaladm.(Foruma yeni katıldığım icin simdi yaziyorum)
Kendisi herseyiyle mukemmel bir bayan.Evi gayet merkezi bir yerde.ulasim kolay.misafirperverligi karşılaması vs hepsi dört dörtlük.Güzelligi ,o mukemmel fizigi karşısında biraz heyecan yapsam da hoş ve samimi sohbetiyle beni rahatlatti.
Özel anlara gelirsek, anlatılmaz yaşanır diyebilirim. Sevgilinizmis gibi.. icten ve samimi.beni cok memnun etti.Yasatmis oldugu o mükemmel saatler icin kendisine cok tesekkr ederim. (Tekrari gelir mi?Kesinlikle evet.)
tsk ederim cnm hoşgeldin😊😘

anko1 Çevrimdışı
6 Şub 2010
320
72
Cinsiyetiniz nedir?
Bende kendidiyle görüşmiştim bayağı oldu fizik gerçekten mükemmel .

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar