Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzellik Abidesi Simay

9 Haz 2021
84
106
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gectiğimiz C.tesi günü Simay Hanım ile 2 saatlik görüşmek üzere program yapıp, karşılıklı memnuniyet sonrası zamanı uzatmak. Keyifli anlar yaşadık.
Çok detay vermeyi sevmeyen, hatta özel anlarını pek paylaşmayan biri olarak, forumdan bana 2. kez yorum yaptıran @Simay 'a teşekkür ederim.
Özel anları bir kenara bırakarak, Misafirperver, güler yüzlülüğü, açık sözlü ve muhabbeti keyifli bir hanımefendi.
Rusya, Ukrayna gören biri olarak, kelimenin tek anlamıyla Güzellik Abidesi diyebileceğim zerafete sahip.

Herşey için teşekkür ederim @Simay

Esenlikle Kal.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,898
4,473
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gectiğimiz C.tesi günü Simay Hanım ile 2 saatlik görüşmek üzere program yapıp, karşılıklı memnuniyet sonrası zamanı uzatmak. Keyifli anlar yaşadık.
Çok detay vermeyi sevmeyen, hatta özel anlarını pek paylaşmayan biri olarak, forumdan bana 2. kez yorum yaptıran @Simay 'a teşekkür ederim.
Özel anları bir kenara bırakarak, Misafirperver, güler yüzlülüğü, açık sözlü ve muhabbeti keyifli bir hanımefendi.
Rusya, Ukrayna gören biri olarak, kelimenin tek anlamıyla Güzellik Abidesi diyebileceğim zerafete sahip.

Esenlikle Kal.
Sewişmenize sağlik

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,731
8,010
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
718
2,102

Esenlikle Kal.
Teşekkür ederim tatlım benim böyle hissettirmissem ne mutlu benim içinde aynı şekilde çok keyifli ve eğlenceliydi zamanının nasıl geçtiğini anlamadığım gorusmelerimden oldu iyiki tanımışım seni yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle bende yasattiklRin icin teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
256
305
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Esenlikle Kal.
Simay hanımla 3 saat yarım saat gibi geçti 2 saat göz kırpmak gibi birşey olur herhalde 😎

9 Haz 2021
84
106
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim tatlım benim böyle hissettirmissem ne mutlu benim içinde aynı şekilde çok keyifli ve eğlenceliydi zamanının nasıl geçtiğini anlamadığım gorusmelerimden oldu iyiki tanımışım seni yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle bende yasattiklRin icin teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️
❤️🌹💛

Joyn Çevrimdışı

Joyn

Normal Üye
10 Ağu 2019
34
22
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar