cakabey34
Normal Üye
- 4 Eki 2020
- 9
- 30
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gelecek mutluluklar,sıcak ülkelerin kıyıları gibi. Güzelliğini, bahar kokulu bir meltem halinde yayar ve bu sarhoşluk içinden kendisinden geçen insan,görünmeyen ufku merak etmeyi bile aklından geçirmez.
İşte Meltem'in insana verdiği mutluluk ve haz böyle bir şey...
Meltem'i fotoğraflardaki güzelliği ve zerafeti ile keştettikten sonra tanışınca insanlığının ve karekterinin, misafirperverliğinin kendisi kadar güzel olduğunu anlıyorsunuz.
Evi Kadıköy'de ulaşım sorunu olmayan bir yerde. Ev deklarasyonu kendi giyimi gibi çok zevkli. Evinde rahat ediyorsunuz.
Meltem işi asla aceleye getirmeyen partnerinin isteklerine göre hareket eden bir insan. Ben gittim çok memnun ayrıldım.
Bundan sonra gider miyim, KESİNLİKLE
İşte Meltem'in insana verdiği mutluluk ve haz böyle bir şey...
Meltem'i fotoğraflardaki güzelliği ve zerafeti ile keştettikten sonra tanışınca insanlığının ve karekterinin, misafirperverliğinin kendisi kadar güzel olduğunu anlıyorsunuz.
Evi Kadıköy'de ulaşım sorunu olmayan bir yerde. Ev deklarasyonu kendi giyimi gibi çok zevkli. Evinde rahat ediyorsunuz.
Meltem işi asla aceleye getirmeyen partnerinin isteklerine göre hareket eden bir insan. Ben gittim çok memnun ayrıldım.
Bundan sonra gider miyim, KESİNLİKLE