Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzelliğini, bahar kokulu bir Meltem halinde...

cakabey34 Çevrimdışı

cakabey34

Normal Üye
4 Eki 2020
9
30
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gelecek mutluluklar,sıcak ülkelerin kıyıları gibi. Güzelliğini, bahar kokulu bir meltem halinde yayar ve bu sarhoşluk içinden kendisinden geçen insan,görünmeyen ufku merak etmeyi bile aklından geçirmez.

İşte Meltem'in insana verdiği mutluluk ve haz böyle bir şey...
Meltem'i fotoğraflardaki güzelliği ve zerafeti ile keştettikten sonra tanışınca insanlığının ve karekterinin, misafirperverliğinin kendisi kadar güzel olduğunu anlıyorsunuz.

Evi Kadıköy'de ulaşım sorunu olmayan bir yerde. Ev deklarasyonu kendi giyimi gibi çok zevkli. Evinde rahat ediyorsunuz.

Meltem işi asla aceleye getirmeyen partnerinin isteklerine göre hareket eden bir insan. Ben gittim çok memnun ayrıldım.

Bundan sonra gider miyim, KESİNLİKLE

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Gelecek mutluluklar,sıcak ülkelerin kıyıları gibi. Güzelliğini, bahar kokulu bir meltem halinde yayar ve bu sarhoşluk içinden kendisinden geçen insan,görünmeyen ufku merak etmeyi bile aklından geçirmez.

İşte Meltem'in insana verdiği mutluluk ve haz böyle bir şey...
Meltem'i fotoğraflardaki güzelliği ve zerafeti ile keştettikten sonra tanışınca insanlığının ve karekterinin, misafirperverliğinin kendisi kadar güzel olduğunu anlıyorsunuz.

Evi Kadıköy'de ulaşım sorunu olmayan bir yerde. Ev deklarasyonu kendi giyimi gibi çok zevkli. Evinde rahat ediyorsunuz.

Meltem işi asla aceleye getirmeyen partnerinin isteklerine göre hareket eden bir insan. Ben gittim çok memnun ayrıldım.

Bundan sonra gider miyim, KESİNLİKLE
Paylaşım için çok teşekkürler 😊 tanıştığımıza çok memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle 🥰🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar