muratd
Normal Üye
- 20 Ara 2022
- 1
- 17
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Serel Hanım ile Aralık ayı içerisinde ilk görüşmemizi gerçekleştik. Randevumu bir hafta öncesinden aldım. Hem Serel Hanım'ın hem de kendimin rahat hissedebilmesi için ön hazırlıklarımı detaylandırdım: Hijyen malzemelerini, yemek siparişini, içecek çeşitlerini, ufak hediyelerimi ve ortamı daha da seksi ve romantik kılacak tüm hazırlıklarımı bir gün öncesinden tamamladım. Bu denli heyecanla hazırlandığım randevu saatine 1 saat kala erteleyemeyeceği bir aksaklık çıkmasına rağmen kendisi bu durumu çok iyi yönetti, hatta bir ara randevunun gerçekleşmeyeceğini düşünmeme rağmen, dakikası dakikasına tam saatinde kapımı çaldı. Whatsapp üzerinden bile çok yüksek ve kaliteli bir iletişime sahip.
Serel mütevazi görüntüsünün çok ötesinde anlam derinliğine sahip bir küçük hanımefendi. Diriliği, sevecenliği ve hayat enejisine; akıl, tecrübe ve zekayı da eklemiş genç ama olgun bir kadın. Takdir etmeyi, karşısındakini tartmayı ve ortamı yönetmeyi çok iyi biliyor. Yaptığım tüm hazırlıkları göz ucuyla anında kavrayıp kiminle beraber olduğunu, ne istendiğini, ne beklendiğini hızlıca kavradı ve keskin bir zekaya sahip olduğunu gösterdi. Not: Kendisi Sushi sevmiyor bu nedenle hazırlık yapacaklara İtalyan mutfağı üzerine çalışmalarını öneririm
Yanında kendinizi çok rahat hissedeceğiniz sanki yıllardan beri tanıdığınız bir kadın Serel.
Görüşme detayları bana kalsın ama bu konuda tek söyleyebileceğim: Sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını vereceğini garanti edebilirim.
Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum.
Serel mütevazi görüntüsünün çok ötesinde anlam derinliğine sahip bir küçük hanımefendi. Diriliği, sevecenliği ve hayat enejisine; akıl, tecrübe ve zekayı da eklemiş genç ama olgun bir kadın. Takdir etmeyi, karşısındakini tartmayı ve ortamı yönetmeyi çok iyi biliyor. Yaptığım tüm hazırlıkları göz ucuyla anında kavrayıp kiminle beraber olduğunu, ne istendiğini, ne beklendiğini hızlıca kavradı ve keskin bir zekaya sahip olduğunu gösterdi. Not: Kendisi Sushi sevmiyor bu nedenle hazırlık yapacaklara İtalyan mutfağı üzerine çalışmalarını öneririm
Yanında kendinizi çok rahat hissedeceğiniz sanki yıllardan beri tanıdığınız bir kadın Serel.
Görüşme detayları bana kalsın ama bu konuda tek söyleyebileceğim: Sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını vereceğini garanti edebilirim.
Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum.