Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzeller Güzeli Cansu :)

Emrah Mert

Normal Üye
30 Kas 2022
8
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba sevgili Mavişler :)

Dün güzeller güzeli Cansu ile ilk görüşmemi yaptım. Neden güzel değil de "güzeller güzeli" dedim? Çünkü;

- Yüzü güzel (Ötesi)
- Vücudu güzel (Aslında harika ama kafiyeli olsun diye güzel dedim. Boy zaten inanılmaz ve herşey çok orantılı. Popo çok daha dikkat çekici)
- Muhabbeti güzel (Bu da aslında harika. Rahat rahat uzun uzun muhabbet ettik, eğlendik bir yandan da)
- Aşk kısmı güzel (Harika ötesi bu da aslında. Enerjisi bitmiyor. Dur durak bilmiyor. Ruh katıyor sevişmeye)

Tam aradığım şey olan "sevgili tadında" zaman geçirdik. (Belki de çoğumuzun aradığı şey) İnanılmazdı. Sevişip gidelim modu hiç yoktu. Zihnen ve bedenen çok aşırı doyuma ulaştım diyebilirim. Zaman nasıl geçti hiç ama hiç anlamadım.

Resimlerden daha iyi bir vücut ile karşılaşacaksınız. Söylemeden geçemedim.

Özetle; muhabbet, aşk, fizik, eğlence vs vs konusunda kimsenin üzülmeyeceği bir kişi diyebilirim.

Kendime gelince tekrar görüşme isteyeceğim :)

Impulsiv Çevrimdışı
19 Ara 2023
100
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

Ketenji

Normal Üye
22 Haz 2020
4
3
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla tebrikler. Lakin konuyu daha detaylı şekilde açıklamanızı rica edecektim. Zira Cansu hanımı aşırı merak edenler var benim gibi ( : neyse artık nasip diyelim.

saklap

Normal Üye
25 Haz 2020
38
32
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar