Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzeller Güzeli Azra ile Kusursuz Görüşme

Julius Ceasar

Normal Üye
5 Ara 2021
3
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Bugün güzel Azra ile çok keyifli ve uzun bir incall görüşme gerçekleştirdik.

Sabah saatlerinde biraz da ani yazmama rağmen birkaç dakika içinde cevap verdiği için kısa bir mesajlama sonucunda randevuyu oluşturduk. Hızlı ve etkili iletişimin gerek karşılıklı elektrik alınması gerekse de zaman kaybının önlenmesi açısından çok faydalı olduğuna inanıyorum. Azra da davranışlarıyla bunu fazlasıyla karşılıyor.

Evi Mecidiyeköy / Şişli arasında gayet rahat ulaşım sağlanabilecek merkezi bir lokasyonda yer alıyor. Basit bir tarifle bulunabilir. Zaten gerekli tüm desteği sağlıyor.

İçeri girdiğiniz andan itibaren kendisinin muhteşem güzelliği dışında evin temizliği de göze çarpıyor. Özellikle benim gibi alerji durumundan dolayı hoşlanmayanlar için evde evcil hayvan bulunmadığını ifade etmek isterim. İkramlar da gayet yerindeydi.

Karşılama anından itibaren tüm taleplerim kabul edildi, görüşmeye oldukça özenli hazırlanmıştı.

Özel anlarda görüşme boyunca birçok pozisyonu denedik, çok istekli seviştiği için tam anlamıyla bir GFE yaşadım.

Hafta içi olağan mesai yaşantıma başlamadan önce güzel bir Pazar günü yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum :)

Keyifli forumlar dilerim.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkür ederiz..
Sevişmenize sağlık..

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba,

Sabah saatlerinde biraz da ani yazmama rağmen birkaç dakika içinde cevap verdiği için kısa bir mesajlama sonucunda randevuyu oluşturduk. Hızlı ve etkili iletişimin gerek karşılıklı elektrik alınması gerekse de zaman kaybının önlenmesi açısından çok faydalı olduğuna inanıyorum. Azra da davranışlarıyla bunu fazlasıyla karşılıyor.

Evi Mecidiyeköy / Şişli arasında gayet rahat ulaşım sağlanabilecek merkezi bir lokasyonda yer alıyor. Basit bir tarifle bulunabilir. Zaten gerekli tüm desteği sağlıyor.

İçeri girdiğiniz andan itibaren kendisinin muhteşem güzelliği dışında evin temizliği de göze çarpıyor. Özellikle benim gibi alerji durumundan dolayı hoşlanmayanlar için evde evcil hayvan bulunmadığını ifade etmek isterim. İkramlar da gayet yerindeydi.

Karşılama anından itibaren tüm taleplerim kabul edildi, görüşmeye oldukça özenli hazırlanmıştı.

Özel anlarda görüşme boyunca birçok pozisyonu denedik, çok istekli seviştiği için tam anlamıyla bir GFE yaşadım.

Hafta içi olağan mesai yaşantıma başlamadan önce güzel bir Pazar günü yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum :)

✨✨✨ hersey için ben çok teşekkür ederim yaşattığın güzel vakit ve keyifli sohbetimiz için tekrar tekrar görüşmek üzere 🥰🥰😘 ✨✨

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,467
2,632
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Paylaşım için teşekkürler. (y)

Wind

Normal Üye
29 Ara 2021
3
4
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Azra ile bi kaç görüşme talebim oldu ancak bi türlü müsait olamadık ve plan yapamadık referansım olmadığı için hala incall bi görüşme yapamadım ama umarım bu mesajımı görürde kendisi bana referans olup beni görüşmeye davet eder en azından bi görüşme yapabilirim inan @azraistanbul seninle görüşmeyi seninle sohbet edip güzel vakit geçirmeyi gerçekten çok isterim

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Azra ile bi kaç görüşme talebim oldu ancak bi türlü müsait olamadık ve plan yapamadık referansım olmadığı için hala incall bi görüşme yapamadım ama umarım bu mesajımı görürde kendisi bana referans olup beni görüşmeye davet eder en azından bi görüşme yapabilirim inan @azraistanbul seninle görüşmeyi seninle sohbet edip güzel vakit geçirmeyi gerçekten çok isterim

çok teşekkür ederim ilginize whatsaptan size zaten bu konuda bilgi vermişimdir fakat incall görüşmede referans Tabiki mecburi olmak durumunda yok ise otel programı tercih ediyorum anlayışınız için teşekkür ederim 🥰😇

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
368
691
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba,

Yaşayana Yaşatana saygılar sevgiler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar