Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel yüzlü, güzel fizikli ve güzel sevişmeli kadın Arzu

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
173
188
Cinsiyetiniz nedir?
Efendim bir süredir radarımda olan Arzu kızımızı böyle bak bak nereye kadar deyip tanışmaya karar verdim ve iyiki de vermişim. Bir kere şunu söyliyeyim çok güzel bir yüzü var, kapı açıldı ben şok ve ilk söylediğim şey ne kadar güzelmişsiniz oldu. Çok naif ve kibar bir kadın, ikramları ve refakati üst düzey. Şarabımızı yudumlayıp biraz sohbet sonrası dudaklar birleşti, sigara kullanıp nefesi bu kadar hoş kokması ağız bakımına önem verdiğini gösteriyor. Oral performansı, sevişmesi şahane. Dirty talk dozunda ve tahrik edici. Kız arkadaş tadında bir kadın. Sezarın hakkını Sezara vereyim çok memnun kaldım. Kendine çok iyi bak Arzucum, öpüyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Efendim bir süredir radarımda olan Arzu kızımızı böyle bak bak nereye kadar deyip tanışmaya karar verdim ve iyiki de vermişim. Bir kere şunu söyliyeyim çok güzel bir yüzü var, kapı açıldı ben şok ve ilk söylediğim şey ne kadar güzelmişsiniz oldu. Çok naif ve kibar bir kadın, ikramları ve refakati üst düzey. Şarabımızı yudumlayıp biraz sohbet sonrası dudaklar birleşti, sigara kullanıp nefesi bu kadar hoş kokması ağız bakımına önem verdiğini gösteriyor. Oral performansı, sevişmesi şahane. Dirty talk dozunda ve tahrik edici. Kız arkadaş tadında bir kadın. Sezarın hakkını Sezara vereyim çok memnun kaldım. Kendine çok iyi bak Arzucum, öpüyorum.
paylaşim icin teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Canimsin çokk ama çook teşekkür ederimm seni tanidiğima cok ama cok memnun oldum herşey icin çook ama cook tesekkur ederim sana kalbin gibi guzel bir hayat dilerim😘😘

17 Haz 2023
160
146
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu güzel paylaşım için teşekkürler,sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar