- 23 Tem 2012
- 457
- 485
Sağlık konusunda fazla titiz olduğum için pandemi dönemi görüşmelerim sıfıra yakındı. Artık aşıları olunca zamparalığa hız vereyim dedim. Yaprakla önceden Rüyam vasıtasıyla üçlü bir görüşmede tanışmış ve fiziğini çok beğenmiştim. Lakin o karambolde istediğim kadar odaklanamadığım için daha sonra bu güzelliğin tadına birebir bakmalıyım diye aklımın bir köşesine yazmıştım. Bu nedenle açılışı Yaprak’la yapayım dedim ve randevu istedim.
Beylikdüzünde merkezi konumdaki evinde beni misafir etti. Sohbet, ikram, herşey yerinde. Özel anlar da gayet güzeldi. Oral hem almayı hem vermeyi seviyor, pozisyonlar çeşitli, kendisi istekli, finali ise profilinde göreceğiniz muazzam göğüslerinde yaptık.
Sahalara dönüşüm sayende gayet keyifli oldu. Herşey için teşekkürler sevgili @yaprak
Beylikdüzünde merkezi konumdaki evinde beni misafir etti. Sohbet, ikram, herşey yerinde. Özel anlar da gayet güzeldi. Oral hem almayı hem vermeyi seviyor, pozisyonlar çeşitli, kendisi istekli, finali ise profilinde göreceğiniz muazzam göğüslerinde yaptık.
Sahalara dönüşüm sayende gayet keyifli oldu. Herşey için teşekkürler sevgili @yaprak