Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel Yaprak ile Sahalara Dönüş

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
457
485
Sağlık konusunda fazla titiz olduğum için pandemi dönemi görüşmelerim sıfıra yakındı. Artık aşıları olunca zamparalığa hız vereyim dedim. Yaprakla önceden Rüyam vasıtasıyla üçlü bir görüşmede tanışmış ve fiziğini çok beğenmiştim. Lakin o karambolde istediğim kadar odaklanamadığım için daha sonra bu güzelliğin tadına birebir bakmalıyım diye aklımın bir köşesine yazmıştım. :) Bu nedenle açılışı Yaprak’la yapayım dedim ve randevu istedim.

Beylikdüzünde merkezi konumdaki evinde beni misafir etti. Sohbet, ikram, herşey yerinde. Özel anlar da gayet güzeldi. Oral hem almayı hem vermeyi seviyor, pozisyonlar çeşitli, kendisi istekli, finali ise profilinde göreceğiniz muazzam göğüslerinde yaptık.

Sahalara dönüşüm sayende gayet keyifli oldu. Herşey için teşekkürler sevgili @yaprak

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
756
649
Sahalara fişek gibi bir geri dönüş olmuş :) Paylaşım için teşekkürler.

29 Haz 2017
155
136
Sağlık konusunda fazla titiz olduğum için pandemi dönemi görüşmelerim sıfıra yakındı. Artık aşıları olunca zamparalığa hız vereyim dedim. Yaprakla önceden Rüyam vasıtasıyla üçlü bir görüşmede tanışmış ve fiziğini çok beğenmiştim. Lakin o karambolde istediğim kadar odaklanamadığım için daha sonra bu güzelliğin tadına birebir bakmalıyım diye aklımın bir köşesine yazmıştım. :) Bu nedenle açılışı Yaprak’la yapayım dedim ve randevu istedim.

Beylikdüzünde merkezi konumdaki evinde beni misafir etti. Sohbet, ikram, herşey yerinde. Özel anlar da gayet güzeldi. Oral hem almayı hem vermeyi seviyor, pozisyonlar çeşitli, kendisi istekli, finali ise profilinde göreceğiniz muazzam göğüslerinde yaptık.

Sahalara dönüşüm sayende gayet keyifli oldu. Herşey için teşekkürler sevgili @yaprak
ven tşk ederim canım herzaman beklerim😊😘

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylasim icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar