- 14 Eki 2019
- 664
- 1,356
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun zaman sonra arayışlarımda bana kim yakın diye bakarken malum güzel yılbaşı kampanyaları olmuşken değerlendirelim..2021 in yazı gördüm en son Arzuyu hafızamda iyi izlenimler edinmişti.Zaman çok geçmiş.Daha güzel olmuş.Samimi karşılaması ikramlıkları masası meyvesi,çerezi,yaprak sarması,atıştırmalıkları yok yoktu..Kıyafet seçimi iyidi.Arzunun gözler,yüz hatları ve fiziği orantılı güzel.Kalçalar dolgun seksi.Muhabbet sohbet kısımlarından sonra özel anlarda elinden gelenin en iyisini yapıyor ve bu da zaten size yetiyor.Sevişmesi,kalçaları,göğüsleri dudakları sizi tahrik ediyor.Oda ambiyans,aynalar güzel.Oralı müthiş tahrik edici yapıyor.İlişkide istekli size göre pozisyon alıyor,keyif alıyor ve sizede yaşatıyor bunu.Kalçalarının arasındaki manzara yaşamaya değer derim..Kaprissiz,uyumlu,dolambaçsız öf pöfsüz ve deneyimli biri,güzel bir kadın ile birlikte olmak isteyenlere Arzu tavsiye edilir..Ben daha önceden de bildiğim için özel hayatı ve özel hayatındaki iş hayatı olan düzgün kişilikli,karakterli güzel ve özel bir kadın..Sürekli müsait olamayan,size yetişmek için kısıtlı zamanları olan biridirMisafirperverliğin,güzel bakış açın,yaklaşımın,dostaneliğin ve yaşattığın özel anlar için çok teşekkür ederimSevgiler ArzuUmarım 2024 te herşey gönlünce olur ve bu ortamlardaki hak ettiğin değeri görürsün..