Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel tebessümler

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
664
1,356
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zaman sonra arayışlarımda bana kim yakın diye bakarken malum güzel yılbaşı kampanyaları olmuşken değerlendirelim..2021 in yazı gördüm en son Arzuyu hafızamda iyi izlenimler edinmişti.Zaman çok geçmiş.Daha güzel olmuş.Samimi karşılaması ikramlıkları masası meyvesi,çerezi,yaprak sarması,atıştırmalıkları yok yoktu..Kıyafet seçimi iyidi.Arzunun gözler,yüz hatları ve fiziği orantılı güzel.Kalçalar dolgun seksi.Muhabbet sohbet kısımlarından sonra özel anlarda elinden gelenin en iyisini yapıyor ve bu da zaten size yetiyor.Sevişmesi,kalçaları,göğüsleri dudakları sizi tahrik ediyor.Oda ambiyans,aynalar güzel.Oralı müthiş tahrik edici yapıyor.İlişkide istekli size göre pozisyon alıyor,keyif alıyor ve sizede yaşatıyor bunu.Kalçalarının arasındaki manzara yaşamaya değer derim..Kaprissiz,uyumlu,dolambaçsız öf pöfsüz ve deneyimli biri,güzel bir kadın ile birlikte olmak isteyenlere Arzu tavsiye edilir..Ben daha önceden de bildiğim için özel hayatı ve özel hayatındaki iş hayatı olan düzgün kişilikli,karakterli güzel ve özel bir kadın..Sürekli müsait olamayan,size yetişmek için kısıtlı zamanları olan biridir😉Misafirperverliğin,güzel bakış açın,yaklaşımın,dostaneliğin ve yaşattığın özel anlar için çok teşekkür ederim🙏Sevgiler Arzu😚Umarım 2024 te herşey gönlünce olur ve bu ortamlardaki hak ettiğin değeri görürsün..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekürler

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
387
599
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Guzel yazilan referanslara olumlu, gereksiz referanslara satasmayi had bildim 😊

Ustat referans icin tesekkurler, sevismenize saglik 🙏🏼

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Uzun zaman sonra arayışlarımda bana kim yakın diye bakarken malum güzel yılbaşı kampanyaları olmuşken değerlendirelim..2021 in yazı gördüm en son Arzuyu hafızamda iyi izlenimler edinmişti.Zaman çok geçmiş.Daha güzel olmuş.Samimi karşılaması ikramlıkları masası meyvesi,çerezi,yaprak sarması,atıştırmalıkları yok yoktu..Kıyafet seçimi iyidi.Arzunun gözler,yüz hatları ve fiziği orantılı güzel.Kalçalar dolgun seksi.Muhabbet sohbet kısımlarından sonra özel anlarda elinden gelenin en iyisini yapıyor ve bu da zaten size yetiyor.Sevişmesi,kalçaları,göğüsleri dudakları sizi tahrik ediyor.Oda ambiyans,aynalar güzel.Oralı müthiş tahrik edici yapıyor.İlişkide istekli size göre pozisyon alıyor,keyif alıyor ve sizede yaşatıyor bunu.Kalçalarının arasındaki manzara yaşamaya değer derim..Kaprissiz,uyumlu,dolambaçsız öf pöfsüz ve deneyimli biri,güzel bir kadın ile birlikte olmak isteyenlere Arzu tavsiye edilir..Ben daha önceden de bildiğim için özel hayatı ve özel hayatındaki iş hayatı olan düzgün kişilikli,karakterli güzel ve özel bir kadın..Sürekli müsait olamayan,size yetişmek için kısıtlı zamanları olan biridir😉Misafirperverliğin,güzel bakış açın,yaklaşımın,dostaneliğin ve yaşattığın özel anlar için çok teşekkür ederim🙏Sevgiler Arzu😚Umarım 2024 te herşey gönlünce olur ve bu ortamlardaki hak ettiğin değeri görürsün..
Tatlım çok ama çok teşekkür ediyorum bu güzel dileklerin için. Beni cok mahcup ettin 😚 Zaman ayirip bu guzel referansi yazdigin icin ayrica tesekkur ederim😘 Seninle harika saatler gecirdim zaman nasil gecti anlamadim sohbetin cpk guzeldi. Tekrar tesekkur ederim hersey icin. Iyiki senin gbi degerli bir insanla tanistim seni kocaman opuyorum. Yeniden sevismek dilegi ile ❤😘😍

14 May 2022
57
66
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla beyefendi şiir gibi döktürmüş tebrik ederim, referans nasıl yazılır dersi vermiş sanki...

Howhigh Çevrimdışı
22 Ara 2021
98
88
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstediğimiz referanslar arasında yerini alır. Belki birgün bizde görüşürüz ;-)

Impulsiv Çevrimdışı
19 Ara 2023
91
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
399
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve ayrıntılı referans için çok teşekkürler, @ARZU hanım la umarım bir gün tanışma fırsatı bulurum 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar