Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel Tatlı Bir Cansu

RedSnapper Çevrimdışı

RedSnapper

Normal Üye
11 Ağu 2020
28
49
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam,

Geçen hafta Cansu ile üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisi ile mesajla iletişim kurmak çok kolay. Çok hızlı dönüş yapıyor ve cevapları çok net. Bu yüzden kendisine teşekkür ediyorum.
Evinin loksayonu çok merkezi. Ulaşım otopark güvenlik konularında hiçbir problem yok. Ayrıca evi de kendisi gibi çok doğal☺️ Çok tatlı iki kedisi var. Genelde meraklı bir şekilde etrafta dolaşıyorlar.

Cansu ya gitmek benim için liseli kız arkadaşım ile görüşmek gibi😍 Binaya girip asansörden çıkarken heyecan dorukta oluyor ve kapı açıldığında her zamanki güzel enerjisi ve sıcaklığı ile beni karşılıyor. Onunla vakit geçirmek ve sohbet etmek çok keyifli.

Özel anlara gelecek olursak kendisi makul olan bütün taleplere açık ve asla aceleci değil. Benim GFE arayışımı fazlası ile karşılıyor. Kesinlikle resimlerden çok daha güzel bana göre. Özellikle benim gibi popo meraklıları için çok doğru tercih olacağını söyleyebilirim😉

Cansuya beni tekrar tekrar kabul etmesi ve bana yaşattığı muhtesem anlar için çok teşekkür ederim😘 Tekrar görüşmek üzere..

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kuzucum, çok çok teşekkür ederim. Seninle sohbet etmek, vakit geçirmek çok hoş. Yolun düştüğünde tabi ki beklerim. ☺️. Hoşcakal, çok öpüyorummmm🥰😘💓

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
670
918
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu ya gitmek benim için liseli kız arkadaşım ile görüşmek gibi😍 Binaya girip asansörden çıkarken heyecan dorukta oluyor ve kapı açıldığında her zamanki güzel enerjisi ve sıcaklığı ile beni karşılıyor. Onunla vakit geçirmek ve sohbet etmek çok keyifli.

Aynı düşüncelere vakıfız, sevgili @CANSU hatırnaz, nazik ve güzel kadın ☺️☺️

EKAP Çevrimdışı
6 Eki 2021
69
67
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam,

Geçen hafta Cansu ile üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisi ile mesajla iletişim kurmak çok kolay. Çok hızlı dönüş yapıyor ve cevapları çok net. Bu yüzden kendisine teşekkür ediyorum.
Evinin loksayonu çok merkezi. Ulaşım otopark güvenlik konularında hiçbir problem yok. Ayrıca evi de kendisi gibi çok doğal☺ Çok tatlı iki kedisi var. Genelde meraklı bir şekilde etrafta dolaşıyorlar.

Özel anlara gelecek olursak kendisi makul olan bütün taleplere açık ve asla aceleci değil. Benim GFE arayışımı fazlası ile karşılıyor. Kesinlikle resimlerden çok daha güzel bana göre. Özellikle benim gibi popo meraklıları için çok doğru tercih olacağını söyleyebilirim😉

Cansuya beni tekrar tekrar kabul etmesi ve bana yaşattığı muhtesem anlar için çok teşekkür ederim😘 Tekrar görüşmek üzere..
ustad benim gibi popo meraklilari icin dogru tercih dedin beni kalbimden vurdun , sanırım cansu ile cok acil tanısmam lazım simdiden cok meraklandim , yorum icin tesekkurler

19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ustad benim gibi popo meraklilari icin dogru tercih dedin beni kalbimden vurdun , sanırım cansu ile cok acil tanısmam lazım simdiden cok meraklandim , yorum icin tesekkurler
Sizinle tanıştık ama daha yakından tanışşsak daha iyi olur gibi😬😬🥰🙈

EmreRR Çevrimdışı
10 Şub 2021
21
61
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam,

Evinin loksayonu çok merkezi. Ulaşım otopark güvenlik konularında hiçbir problem yok. Ayrıca evi de kendisi gibi çok doğal☺ Çok tatlı iki kedisi var. Genelde meraklı bir şekilde etrafta dolaşıyorlar.

Paylaşım için teşekkürler

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
213
248
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bişeye de kalbinden vurulma bilader , son görüşmeden sonra engelledim sizi :LOL:

19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
yakından cok yakından tanìsmadıktan sonra , diger tanısmaları ben kabul etmiyorum , bir nefes kadar yakın olmamız lazım tam tanismak icin
Bir daha ki İst çıkarmasın da daha samimi tanışmak dileğiyle 😬😬🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar