Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel insana sonsuz teşekkürler ❤️

20 Eyl 2019
53
73
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ezgi hanım ile 6 saatlik bir program ayarladık.Görüşme öncesi tutumu,davranışları yaklaşımı zaten ne kadar kaliteli bir insan olduğunu belli etmişti ve pişman olmayacağımı orda anlamıştım.Görüşme boyuncada sürekli ilgili ve partnerinin mutlu olması için elinden geleni yapması beni çok memnun etti.Benim uzak yoldan gelip yorgun düşmem ve beni canlandırmaya çalışma çabası gerçekten takdire şayan 😀 özel anlar içinde yine belirttiğim gibi sizin mutlu olmanız için elinden geleni yapıyor. Özetle iyi bi dost güzel bi arkadaş tanıdım iyi ki de tanımışım Samimiyetin ve bana katlandığın için ayrıca teşekkür ederim güzel insan 😀 forumdaki birçok görüşmemden en samimi en ilgili en tavsiye edilesi 2 partnerden biridir benim için kesinlikle.Umarım hep güzellikler ve kalbin gibi temiz insanlar çıksın karşına tekrar daha güzel bir günde görüşmek üzere minnoş prenses😀❤️🥰

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
371
439
Ezgi hanım ile 6 saatlik bir program ayarladık.Görüşme öncesi tutumu,davranışları yaklaşımı zaten ne kadar kaliteli bir insan olduğunu belli etmişti ve pişman olmayacağımı orda anlamıştım.Görüşme boyuncada sürekli ilgili ve partnerinin mutlu olması için elinden geleni yapması beni çok memnun etti.Benim uzak yoldan gelip yorgun düşmem ve beni canlandırmaya çalışma çabası gerçekten takdire şayan 😀 özel anlar içinde yine belirttiğim gibi sizin mutlu olmanız için elinden geleni yapıyor. Özetle iyi bi dost güzel bi arkadaş tanıdım iyi ki de tanımışım Samimiyetin ve bana katlandığın için ayrıca teşekkür ederim güzel insan 😀 forumdaki birçok görüşmemden en samimi en ilgili en tavsiye edilesi 2 partnerden biridir benim için kesinlikle.Umarım hep güzellikler ve kalbin gibi temiz insanlar çıksın karşına tekrar daha güzel bir günde görüşmek üzere minnoş prenses😀❤️🥰
Merhabalar kuzum benim çok ama çok teşekkür ediyorum hersey için ama ben seni yerim çok tatlısın benim içinde çok güzel bir geceydi senin tanidigima çok ama çok memnun oldum iyi ki geldim iyi ki tanidim seni ayrıca güzel sözlerin icinde çok çok teşekkür ediyorum tekrar görüşebilmek dileğiyle kocaman kocaman öpüyorum seni❤️💋❤️💋

Luomas

Normal Üye
25 Mar 2022
35
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar