Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel insan Frida ile yağmurlu bir akşam üstü

motleycrue Çevrimdışı

motleycrue

Normal Üye
23 Eyl 2014
21
1
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, öncelikle foruma uzun süredir üyeyim lakin ilk defa bir tecrübemi paylaşmak istedim.

Frida Hanım hakkında forumda yazılanlardan sonra gitmeye karar verdim. Doğal olarak ilk defa tanışacağım için ufakta olsa bir tedirginlik hakimdi ancak daha ilk dakikadan sizi kapıda karşılaması ve size karşı olan samimiyeti sayesinde üzerinizdeki tüm gerginlik uçup gidiyor.

Benim önemli olan karşımdaki insanla bir şeyler paylaşabilmek olduğu için sanki uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımla zaman geçiriyormuşum gibi hissetmemi sağladığı için bir kez daha kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Kendisi zaman bulursam sürekli görüşmek istediğim biri. Gönül rahatlığıyla kendinizi Frida'nın narin ve şefkatli ellerine ve sıcak gülümsemesine bırakabilirsiniz.

Yakın zamanda görüşmek üzere :) söz verdiğim gibi bu sefer rolleri değişeceğiz :) :*

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler paylaşım için :)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Merhabalar, öncelikle foruma uzun süredir üyeyim lakin ilk defa bir tecrübemi paylaşmak istedim.

Frida Hanım hakkında forumda yazılanlardan sonra gitmeye karar verdim. Doğal olarak ilk defa tanışacağım için ufakta olsa bir tedirginlik hakimdi ancak daha ilk dakikadan sizi kapıda karşılaması ve size karşı olan samimiyeti sayesinde üzerinizdeki tüm gerginlik uçup gidiyor.

Benim önemli olan karşımdaki insanla bir şeyler paylaşabilmek olduğu için sanki uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımla zaman geçiriyormuşum gibi hissetmemi sağladığı için bir kez daha kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Kendisi zaman bulursam sürekli görüşmek istediğim biri. Gönül rahatlığıyla kendinizi Frida'nın narin ve şefkatli ellerine ve sıcak gülümsemesine bırakabilirsiniz.

Yakın zamanda görüşmek üzere :) söz verdiğim gibi bu sefer rolleri değişeceğiz :) :*

Sevgili nnkk güzel insan ben tesekkur ederim degerli zamanını paylaştığın için tekrar tekrar beklerim:) roller demişken ellerini çok beğendim seve seve teslimim

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Masöz Frida her anlamda güzel vakit geçirme garantisi olan, daha da önemlisi bu alemde az bulunan, içi dışı bir olma özelliğine sahip bir insan... Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Ben bu masaj muhabbetini çok sevmeye başladım. Geç de olsa paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar