Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel esmer Kadın

cupacapa

Normal Üye
5 Kas 2018
43
138
Cinsiyetiniz nedir?
Bugün kendisiyle 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik kendisinin önerdiği bir suitte. Fazla sözü uzatmadan biraz kendisinden bahsedeyim. Evet kendisi esmer bir güzel 😃. Çok doğal, kesinlikle GFE yaşatıyor. Hatta gelirken içecek birşeyler alacak kadar nazik ( ben görüşme yapacağımı yerde olur diye bişeyler almamıştım ). Yatakta istekli bi o kadar da becerikli.Teni çok güzel ve yumuşak. Kısacası oturup muhabbet edebileceğiniz hem de çok güzel sevişebileceğiniz bir kadın.
Kesinlikle tekrar görüşmek isterim.
Tekrar görüşmek dileğiyle.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Üye silindi 83129

Bugün kendisiyle 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik kendisinin önerdiği bir suitte. Fazla sözü uzatmadan biraz kendisinden bahsedeyim. Evet kendisi esmer bir güzel 😃. Çok doğal, kesinlikle GFE yaşatıyor. Hatta gelirken içecek birşeyler alacak kadar nazik ( ben görüşme yapacağımı yerde olur diye bişeyler almamıştım ). Yatakta istekli bi o kadar da becerikli.Teni çok güzel ve yumuşak. Kısacası oturup muhabbet edebileceğiniz hem de çok güzel sevişebileceğiniz bir kadın.
Kesinlikle tekrar görüşmek isterim.
Tekrar görüşmek dileğiyle.
Canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun iÇin 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar