Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel bir zihin ve daha fazlası / A beautiful Mind and more

emka007

Normal Üye
5 Kas 2019
1
5
48
(Google Translate)
Bir otelde buluşuyoruz. Söz verildiği gibi zamanındaydı. Beni çok güzel bir gülümsemeyle karşıladı. Aynı zamanda gergindim ve heyecanlıydım. Ben sadece çok temel bir Türkçe konuşabiliyorum. Sakinleşmeyi başardı ve beni rahatlattı. Uzun zamandır birbirimizi tanıyor gibiyiz. Karşılıklı güven duygusu. Gerçek bir GFE. O gerçek bir güzellik. Birlikte 2 saat geçirdik. Çok teşekkürler.

A beautiful Mind and more
We meet in a Hotel. She was on time, as promised. She welcomed me with a very beautiful smile. I was nervous and excited at the same time. I speak only a very basic command of Turkish. But that was no problem at all. She managed it to cool me down and made me relax. It was a feeling like we know each other a long time. A feeling of mutual trust. A real GFE. She is a real beauty. We had wonderful 2 hours together. Thanks a lot.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
(Google Translate)
Bir otelde buluşuyoruz. Söz verildiği gibi zamanındaydı. Beni çok güzel bir gülümsemeyle karşıladı. Aynı zamanda gergindim ve heyecanlıydım. Ben sadece çok temel bir Türkçe konuşabiliyorum. Sakinleşmeyi başardı ve beni rahatlattı. Uzun zamandır birbirimizi tanıyor gibiyiz. Karşılıklı güven duygusu. Gerçek bir GFE. O gerçek bir güzellik. Birlikte 2 saat geçirdik. Çok teşekkürler.

We meet in a Hotel. She was on time, as promised. She welcomed me with a very beautiful smile. I was nervous and excited at the same time. I speak only a very basic command of Turkish. But that was no problem at all. She managed it to cool me down and made me relax. It was a feeling like we know each other a long time. A feeling of mutual trust. A real GFE. She is a real beauty. We had wonderful 2 hours together. Thanks a lot.
(Google Translate)

Thank you for your comment We had a nice time with you for 2 hours and also went down to the lobby to meet me very nice chocolate also thank you to meet again dileğiyle:whistle::whistle:

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar