Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel bir ilk deneyim

Aethra

Normal Üye
7 Ara 2020
3
35
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar.
Forumda yeni üye olmam sebebiyle görüşme yaptığım ilk hanimefendi olan Rüyam hanım için bu başlığı açmak istedim.
Edirne'de yaşadığım ve bu bölgede çok hanımefendi bulunmadığı için yolumun Beylikdüzüne düştüğü bı gün Rüyam hanımdan randevu talep ettim. Biraz ani gelişmesine rağmen hızlı geri dönüşü ve musaitlik durumu oluşu sebebiyle görüşmemizi gerçekleştirdik. Evi merkezi bı konumda park problemi vs herhangi bir sorun yaşamadım.
Girişte açıkçası çok düzgün fiziği ve sıcak gülümsemesiyle karşıladı beni.
Biraz genel tanışma muhabbet vs derken geçen zamanın ardından hanımefendinin odasında buldum kendimi.
Kendisi esmer güzeli beyaz tenli fiziği yüz güzelliği gayet iyi olan muhabbeti çok sıcak samimi birisi.
Yatağa geçtiğimizde tahminimden fazlasıyla iyi ilgi alakasiyla bana çok olumlu bı görüşme yaşattı.
Ön sevişmeyi sevmesi ve bunu içten bı şekilde yapışı, özellikle oraldaki ilgisi muazzamdi. Yol yorgunu oluşumdan dolayı açıkçası 2.seferde nihayete eremememe rağmen beni alıp oralla başka diyarlara götürüp kendimden geçmeme sebep oldu son derece minnettarım bu konuda ;)
Farklı pozisyonları siz istemeden kendi talep ediyor ve gerçekten son derece çekici bı bayan. Kendisinden mutlu ayrilacaginizin garantisini verebilirim. Kendisine cok teşekkür ederim güzel karşılama ve keyifle biten buluşma icin. Aklımda bir çok kişi daha var görüşmek istediğim ama kendisi forumdan ilk görüştüğüm kişi olduğu için yeri hep ayrı olacak gibi ;)

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,101
2,439
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar.
Forumda yeni üye olmam sebebiyle görüşme yaptığım ilk hanimefendi olan Rüyam hanım için bu başlığı açmak istedim.
Edirne'de yaşadığım ve bu bölgede çok hanımefendi bulunmadığı için yolumun Beylikdüzüne düştüğü bı gün Rüyam hanımdan randevu talep ettim. Biraz ani gelişmesine rağmen hızlı geri dönüşü ve musaitlik durumu oluşu sebebiyle görüşmemizi gerçekleştirdik. Evi merkezi bı konumda park problemi vs herhangi bir sorun yaşamadım.
Biraz genel tanışma muhabbet vs derken geçen zamanın ardından hanımefendinin odasında buldum kendimi.
Kendisi esmer güzeli beyaz tenli fiziği yüz güzelliği gayet iyi olan muhabbeti çok sıcak samimi birisi.
Yatağa geçtiğimizde tahminimden fazlasıyla iyi ilgi alakasiyla bana çok olumlu bı görüşme yaşattı.
Ön sevişmeyi sevmesi ve bunu içten bı şekilde yapışı, özellikle oraldaki ilgisi muazzamdi. Yol yorgunu oluşumdan dolayı açıkçası 2.seferde nihayete eremememe rağmen beni alıp oralla başka diyarlara götürüp kendimden geçmeme sebep oldu son derece minnettarım bu konuda ;)
Farklı pozisyonları siz istemeden kendi talep ediyor ve gerçekten son derece çekici bı bayan. Kendisinden mutlu ayrilacaginizin garantisini verebilirim. Kendisine cok teşekkür ederim güzel karşılama ve keyifle biten buluşma icin. Aklımda bir çok kişi daha var görüşmek istediğim ama kendisi forumdan ilk görüştüğüm kişi olduğu için yeri hep ayrı olacak gibi ;)

paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,109
1,361
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar.
Çok teşekkür ediyorum canım senin gibi birini tanıdığım için çok mutlu oldum görüşmemiz benim için de gayet keyif vericiydi 💋❤ ilkler güzeldir 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar