- 12 Şub 2010
- 24
- 42
Bahar hnm ile 2 saatlik bir gorusme gerceklestirdik. Evi oldukca sevimli, temiz, guzel bir ev. Cok arkadas canlisi ve hos sohbet birisi. Benim seanslar arasinda biraz fazla beklemem gerekiyor, o aralarda sohbet etmek icin bol bol vakit oluyor, gercekten hic sikilmadim. Bir gun onceden oldukca yorgundum, o nedenle ikicinsinde zorlanacagimi az cok tahmin ediyordum.
Bir de seans arasinda bir viski ictim, boyle olunca iyice yorgun hissettim kendimi, ben coktan vazgecmis olmama ragmen ikinci seanstan, kendisi son ana kadar umudunu kesmedi benden Bunun icin tekrar tesekkur ediyorum kendisine.
Ancak en son yorgunluk galip geldi malesef
Yatak odasi maceramiz oldukca iyiydi, ben extra servislerinden yararlandim ve gercekten hakkini veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bir de seans arasinda bir viski ictim, boyle olunca iyice yorgun hissettim kendimi, ben coktan vazgecmis olmama ragmen ikinci seanstan, kendisi son ana kadar umudunu kesmedi benden Bunun icin tekrar tesekkur ediyorum kendisine.
Ancak en son yorgunluk galip geldi malesef
Yatak odasi maceramiz oldukca iyiydi, ben extra servislerinden yararlandim ve gercekten hakkini veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.