- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk ler. Fena değilfena zayıfladın sen Cansu masallah dıyelım
Günaydın. Tşk ler.Günaydın Cansu Hanim sabahı sizin guzelleginizle yaşamak ne güzel birşey
Tşk lerGünaydın cansu hanım. Her zaman ki göz kamaştırıyorsunuz
Günaydın Cansu hanım hepimiz için tüm iyi kalpli insanlar için aydınlık olsun.
Günaydın aminGünaydın Cansu hanım hepimiz için tüm iyi kalpli insanlar için aydınlık olsun.
Basar basarGünaydın. Ateş bastı sabah sabah
Tşk lerSiyah çok yakışıyor size
Hepimiz için
Yapilacak biseyler bulunur mutlakakapıda beni böyle karşılasan ne yapabilirim ki
Tşk lerMüthiş güzellik
Olabilir neden olmasın seve seve giyerim ama gelirken hatirlatman gerekirmuhteşem, benim seni bu kıyafetler ile görmem lazım
Vardı aslında ama unutmuşum yeni farkettimVowww..bu kıyafetler yeni mi yoksam
Sen varsan güzel olur tabi ki başka sansı var mı
sizee de güzel gün olsun ))
Tşk ler. Hep birlikde guzelSen varsan güzel olur tabi ki başka sansı var mı
Tşk ler. Rica ederimsizee de güzel gün olsun ))
güzel resimler için teşekkürler ))
Müsadeniz olursa birgün bu güzel vücudu tatmak isterim
Bir gün daha ne kadar güzel olabilir ki....
Tşk lerHmmm ne desem nasil desem bilemedim....
Tamam buldum buldum;
##cok iyi ama ya##
En kisa surede tanismak dilegiyle
Olabilir neden olmasınMüsadeniz olursa birgün bu güzel vücudu tatmak isterim ♥
Tsk lerBir gün daha ne kadar güzel olabilir ki....
3. Fotoğraf çok başarılı....
Tsk ler. Her gunumuz guzel olsunGüzel bir gün olması dileği ile
Tsk ler. Evet sanirim zeynanin turk versiyonu misaliyimZeynaya benzemissin, cok sexi durmussun. Kiyafet cok guzel durmus ustunde, cok yakismis, fizigine de cok uyumlu durmus, masallah,
Tsk ler. Gorusmek uzereCok guzel en kisa zamanda görüşmek dileğiyle
Mükemmel...
Tşk ler. Tanımak lazım tabiMükemmel...
Zerafet ve gizem bir arada ...
Nefis bir görsellik...
Acaba tadı nasıl ?
Tşk ler. Tanımak lazım tabi
Tabiki, neden olmasın seve seve misafir etmek isterimTanimak icin Tanışmak gerek..
Bunu sizde uygun görürseniz il dışındaki işlerimi bitirdiğimde hevesle yapmak isterim ...
Kesinlik ile damağınızda kalacaktırMükemmel...
Zerafet ve gizem bir arada ...
Nefis bir görsellik...
Acaba tadı nasıl ?
Kusura bakmayın, wp den yazmışsınız ama akşam görmedim. Sabah da dönüş yapmadım, musaitlik durumunuzu bilmediğim için. Tekrar yazarsanız şimdi ordan konuşabiliriz.Benim gibi bir yaşlı dinozoru kabul ettiğiniz için teşekkürler..
Tşk ler, guzel insan ve ben guzel insanları çok severimKesinlik ile damağınızda kalacaktır
Tşk lerEyvallah teşekkür ederim,fakat her şey senin kalbinin güzelliğinden ötürü
Tşk lerSizinle başlayan her gün güzeldir Cansu hanım Tek kelime ile harikasınız yine
Tşk ler. Geç olsun, güç olmasın nice görüşmelere diyorumÇok az kalmıştı güzel bir gün olmasına ama kısmet değilmiş bir sonraki görüşme isteğimi daha kesin ve net olarak belirticem söz...
Unutmadan çok seksi
Sen kayipsin özledim tabikivalla özledim cansumu tabi oda özledi mi acaba
o zaman yakın zamanda o güzel huzur dolu kollarındayım ikizleride özledim tabi yemeyiSen kayipsin özledim tabiki
Tabiki, sabırsızlıkla bekliyorumo zaman yakın zamanda o güzel huzur dolu kollarındayım ikizleride özledim tabi yemeyi
Valla o masaj banada yariyorek olarak sana masaj yapmak bana yarıyor ve seni rahatlatmak keyif veriyor
Cok tsk ederim. Dilerim hepimiz guzel insanlarla karsilasirizSizede cansu hanim guzel iyi insanlarla karsilasmanizi dilerim.
Tşk ler.Bir bayana siyah bu kadarmi yakışır
Çok tsk ederim. Begenmeniz guzelSiyahı hiç bu kadar güzel görmemiştim
Çok tsk ederim. Inşallah sizi yaniltmamSadece rengi değil , sizi de çok beğeniyorum ..
Ve eminim ki , tanıştığım gün benim için çok güzel bir gün olacak
Yaniltmayacaginizdan adım gibi eminim yoksa ben kolay kolay yanilmamÇok tsk ederim. Inşallah sizi yaniltmam
Tşk ler. Ozaman en yakın zaman da görüşmek ümidi ileYaniltmayacaginizdan adım gibi eminim yoksa ben kolay kolay yanilmam
Ben teşekkür ediyorum efendim .. o günü iple çekiyorumTşk ler. Ozaman en yakın zaman da görüşmek ümidi ile
Ben teşekkür ediyorum efendim .. o günü iple çekiyorum
Neden olmasınÖpücüklere boğabiliyor muyuz ♥
Tsk lerMukemmelsiniz
Gözümüz gönlümüz açıldı sayenizde harikasınız
Tsk lerGözümüz gönlümüz açıldı sayenizde harikasınız ❤
Tsk ederimSen varsan gün güzel olur zaten
Tşk lerArkadan da manzara güzelmiş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!