Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel bir gün daha

Salih demir

Normal Üye
25 Kas 2019
12
27
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba bugün değişik bir gün oldu benim için sevgili Nazlısu hanımın misafiri olmaya karar verdim kendisini görünce inanın çok doğru bir yerde olduğumu anladım çok güzel bir evi var öncelikle tertemiz ilk dikkatimi çeken buydu güzellik zaten tartışılmaz sıcak kanlı oluşu ve hoş sohbetinden fazlasıyla keyif aldığımı belirtmek istiyorum bir saatlik diye gittim üç saat sonra çıktım diyebilirim programı uzatmak istediğimi söyledim ve müsait olduğunu belirtti ve harika bir gün geçirdim beni benden aldı adeta elim ayağım tutmuyor kendimi eve zor attım diyebilirim hiç abartısız çok teşekkür ederim NAZLISU hanım hafta sonu görüşmek dileğiyle 🌹🌺

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
sevişmene sağlık tebrik ederim

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
299
789
Merhaba bugün değişik bir gün oldu benim için sevgili Nazlısu hanımın misafiri olmaya karar verdim kendisini görünce inanın çok doğru bir yerde olduğumu anladım çok güzel bir evi var öncelikle tertemiz ilk dikkatimi çeken buydu güzellik zaten tartışılmaz sıcak kanlı oluşu ve hoş sohbetinden fazlasıyla keyif aldığımı belirtmek istiyorum bir saatlik diye gittim üç saat sonra çıktım diyebilirim programı uzatmak istediğimi söyledim ve müsait olduğunu belirtti ve harika bir gün geçirdim beni benden aldı adeta elim ayağım tutmuyor kendimi eve zor attım diyebilirim hiç abartısız çok teşekkür ederim NAZLISU hanım hafta sonu görüşmek dileğiyle 🌹🌺
Şekerim teşekkür ederim, olay geceye....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar